HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Extrajobb Sundsvall

Extrajobb Sundsvall. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Extrajobb Sundsvall.

Produkter/Annonser


Vinterträdgårdens hemlighet kr
I panik vänder han sig om och förstår först inte vad det är han ser. Det kan inte vara sant. En man hänger från taket med en snara runt halsen. En död man. Karl-Lennart! Alexander hinner knappt börja på sitt extrajobb förrän konstiga saker inträffar. Vem är det som skickar mystiska sms till honom och skriver otäcka hot med blodig jord? Kan det vara en ond patient från det gamla mentalsjukhuset som går igen? Någon som vill honom riktigt illa! Och så är det Cornelis. Ki

Gå till butiken för Vinterträdgårdens hemlighet

eller sök vidare på: Böcker och blad Sundsvall eller Vinterträdgårdens hemlighet


Soy Luna - Min hemliga dagbok, E-bok kr
Hemligheter är som stenar. Ju längre du släpar runt på dem, desto tyngre blir de. Men om du delar dem med människor du älskar, blir de lättare att bära. Luna Valente lever ett lyckligt liv i Mexiko. Hon har skolan, ett extrajobb och tillbringar sin lediga tid med att umgås med bäste vännen Simon och åka rullskridskor. Lunas liv tar en oväntad vändning när hon flyttar med sin familj till Argentina, där hon tar sin tillflykt till rullskridskorna och upptäcker Jam & Roller. Följ Luna när hon utvecklar en ny passion för freestylerullskridskor, träffar nya vänner, blir kär och upptäcker sitt rätta jag. Boken bygger på den populära TV-serien på Disney Channel.

Gå till butiken för Soy Luna - Min hemliga dagbok, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sundsvall eller Soy Luna - Min hemliga dagbok, E-bok


En Kvinnas Doft kr
''Den unge studenten Charlie skall som extrajobb ta hand om den egensinnige

Gå till butiken för En Kvinnas Doft

eller sök vidare på: Filmer Sundsvall eller En Kvinnas Doft


Vinterkarusellen, E-bok kr
Det är inte lätt när ens bästa kompis får allt hon pekar på och dessutom är på väg till Egypten för andra julen i rad. Sanna fixar till och med ett extrajobb i blomsteraffären, men pengarna räcker inte till en resa ändå. Sanna är ensam med sin pappa och han gör så gott han kan, men pengar har han inga. Men det är rätt kul att göra fina blomstergrupper och dela ut till människor som blir glada. Och inte helt fel att tjäna lite egna pengar. I skolan är det mycket med förberedelserna inför julspelet, och i klassen går Laban som har världens finaste glitterögon. Vinterkarusellen är den första boken i en tänkt serie om tre delar om 12-åriga Sanna. I tvåan får vi följa med henne och pappa när de hälsar på en vän till familjen i New York. Och så blir det mer snurr kring Laban och Liv, förstås. Författaren om sin bok: Jag började skissa på boken om Sanna efter att min egen fantastiska mamma hastigt hade gått bort, kanske för att fylla tomheten med något? Jag tycker att boken passar bäst för åldrarna 10-14 men kan säkert funka för andra också. Jag har arbetat mycket som lärare med just dessa åldrar. Jag tror att många kommer känna igen sig i att föräldrarna inte har råd att köpa det man vill ha plus känslan i hur osäkert det är med kompisar. Rädslan i att bli över , att inte ha någon bästis är så stor, i alla fall var det så för mig. Hur bra föräldrar man än har så är det kompisarna som tar över när man är 11-12 år. Och killar! Sanna är förälskad i Laban men han verkar gilla Liv lika mycket som Sanna. Och vad Liv känner för Laban får Sanna inte heller riktigt kläm på. Snurrigt värre! Sanna växer mycket genom sitt jobb och själv minns jag hur superroligt (och jobbigt) det var att äntligen få börja jobba, (speciellt eftersom min pappa tyckte att det mesta som jag ville köpa bara var onödigt). I tonåren hade jag alla möjliga extraknäck för att kunna handla saker, t ex krattade jag gravar, drev en kiosk på ett badställe, plockade jordgubbar och jobbade i en blomsteraffär.

Gå till butiken för Vinterkarusellen, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sundsvall eller Vinterkarusellen, E-bok


Vinterkarusellen kr
Julen närmar sig och klassen tränar för fullt till julspelet. Det är kul, men själva jullovet ser Sanna inte fram emot. Bästa kompisen Liv ska vara i Egypten och hemma är inget sig likt längre. Men när Sanna får extrajobb i en blomsteraffär börjar det hända saker. Sannas vinterkarusell snurrar åt alla håll... Vinterkarusellen är Kerstin Gavanders första bok om Sanna. En bok som alla bokslukare kommer att ta till sitt hjärta. (9-12 år)

Gå till butiken för Vinterkarusellen

eller sök vidare på: Böcker och blad Sundsvall eller Vinterkarusellen


Vinterträdgårdens hemlighet kr
I panik vänder han sig om och förstår först inte vad det är han ser. Det kan inte vara sant. En man hänger från taket med en snara runt halsen. En död man. Karl-Lennart! Alexander hinner knappt börja på sitt extrajobb förrän konstiga saker inträffar. Vem är det som skickar mystiska sms till honom och skriver otäcka hot med blodig jord?

Gå till butiken för Vinterträdgårdens hemlighet

eller sök vidare på: Böcker och blad Sundsvall eller Vinterträdgårdens hemlighet

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

extrajobb på prisjakt.nu

extrajobb på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Extrajobb Sundsvall

Hittade ingen information på sökningen: Extrajobb Sundsvall
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Shanti Sundsvall Kramfors Sundsvall Sundsvalls bostäder Väder i Sundsvall Fotbollsskola Sundsvall Hospice Sundsvall Tusen och en natt Sundsvall Gallerian Sundsvall Hemsida Sundsvall Sundsvalls museum Foto Sundsvall Videoteket Sundsvall Temperatur Sundsvall Göteborg Sundsvall Sak Sundsvall Körslaget Sundsvall Kubal Sundsvall Öppettider Sundsvall Utbildningar Sundsvall Stan Sundsvall
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen