StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Stihl Stamkvistare Hta 65, Batteridriven

Stihl Stamkvistare Hta 65, Batteridriven. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Stihl Stamkvistare Hta 65, Batteridriven.

Produkter/Annonser


Stihl Klyvkedja 3/8'' Picco Micro (Pmx), 65 Dl, 1.3mm kr
Komfortkedjan PMX är en speciell klyvkedja för längdsnitt som är perfekt anpassad för arbetet i sågverk. PMX kedjans länkar har samma form som den vanliga Picco Micro kedjans länkar, men filningsvinkeln har anpassats för längdsnitt.

Gå till butiken för Stihl Klyvkedja 3/8'' Picco Micro (Pmx), 65 Dl, 1.3mm

eller sök vidare på: Blandat Sverige eller Stihl Klyvkedja 3/8'' Picco Micro (Pmx), 65 Dl, 1.3mm


Stihl Batteritrimmer Fsa 65 Utan Batteri/laddare kr
Lätthanterlig, tyst batteritrimmer i AP-Systemet, med effektstarkt Lithium-Ion batteri. Innovativ EC-motor som ger högt effektuttag och lång driftstid. Perfekt för finputsning och trimning och dig som tänker lite extra på grannar och miljö. Trimmerhuvud som enkelt fylls på med kraftig 2 mm tråd.HöjdpunkterAvståndsbygelSkyddar trimmerhuvudet säkert och effektivt från skador.EC-motorEC-motorn hämtar ut ända upp till 55% mer effekt ur batteriet samtidigt som den skonar batteriet och ökar dess livslängd med upp till 70%. Dessutom har motorn låg vikt, kompakta mått och är näst intill omöjlig att slita ut.LoophandtagVia ett vred drekt på handtaget ställs loophandtaget snabbt och enkelt in i en bekväm arbetsposition, oavsett arbetsuppgift eller kroppslängd – helt utan verktyg. Låga vibrationer bidrar också till en mycket hög körkomfort.Skydd trimmerhuvudSkyddet till trimmerhuvudet monteras snabbt och enkelt med två skruvar.SkyddsglasögonFör din säkerhet följer ett par skyddsglasögon med maskinen. Glasögonen har en bra luftning och ett brett sidoskydd.SäkerhetsspärrAlla STIHLs batterimaskiner är utrustade med en säkerhetsspärr, så att du enkelt kann låsa maskinen och på så sätt förhindra att den med monterat batteri skulle kunna startas oavsiktligt.UpphängningsöglaI greppet finns en upphängningsögla integrerad så att maskinen enkelt kan hängas upp för förvaring.

Gå till butiken för Stihl Batteritrimmer Fsa 65 Utan Batteri/laddare

eller sök vidare på: Blandat Sverige eller Stihl Batteritrimmer Fsa 65 Utan Batteri/laddare


Avståndsbygel till FSA 65 Stihl kr

Gå till butiken för Avståndsbygel till FSA 65 Stihl

eller sök vidare på: Trädgårdsmaskiner Sverige eller Avståndsbygel till FSA 65 Stihl


Stihl Batteristånghäcksax Hla 65 kr
Tyst batteristånghäcksax i PRO-serien, med effektstarkt Lithium-Ion batteri. Dubbelsidigt slipad, 50 cm lång knivbalk, justerbar mellan -45° och 70°. Perfekt för högra, breda eller mycket långa häckar. Passar också utmärkt till marktäckande växter. Med sin tysta och avgasfria drift idealisk för tätbebyggda eller områden eller runt offentliga platser. Rekommenderat batteri AP 200.HöjdpunkterBygelhandtagDet ergonomiska bygelhandtaget ger en optimal arbetsställning i alla lägen och spar på krafterna också under längre arbetspass.Dubbelsidigt slipad knivSTIHLs batteridrivna stånghäcksax med dubbelsidigt slipad kniv klipper lika bra i alla riktningar och du får ett perfekt snitt.KnivskyddKnivskyddet som ingår i standardutrustningen underlättar marknära arbeten eller längs med murar och andra hinder samtidigt som det skyddar specialkniven mot skador.SkärskyddSom ett extra skydd för kniven och för en säker transport är batteristånghäcksaxen utrustad med ett extra skärskydd.SnabbjusteringKnivbalken kan justeras stegvis mellan -45° och 70° samt kan fällas ner helt mot riggröret för enkel och säker transport (transportläge).STIHL EC motorDen underhållsfria och borstlösa EC-motorn ger maskinen längre körtider och en betydligt längre livslängd gewährleistet. STIHLs nya EC-elektronik styr motorn så att den justerar motorvarvtalet efter belastning och håller det optimalt och konstant, t.ex. om du klipper i mycket grova grenar med hög motorbelastning. En optimerad växel med överbelastningsskydd ger också bättre hållbarhet.

Gå till butiken för Stihl Batteristånghäcksax Hla 65

eller sök vidare på: Trädgårdsmaskiner Sverige eller Stihl Batteristånghäcksax Hla 65


Stihl Bärsystem Rts Till Ht 131/133, Hta 85, Ht-Km, Hl-Km 145°, Hl 94 C-E, Hla 65/85 kr
Idealiskt bärsystem för längre arbetspass. Justeras enkelt efter kroppsstorlek, vilket ytterligare sparar på krafterna och förbättrar ergonomin. Med klämma för teleskopriggen och hake som gör det lätt att snabbt haka fast/loss maskinen. Passar till HT 131, HT 133, HTA 85, HT-KM, HL-KM 145°, HL 94 C-E, HLA 65 och HLA 85.

Gå till butiken för Stihl Bärsystem Rts Till Ht 131/133, Hta 85, Ht-Km, Hl-Km 145°, Hl 94 C-E, Hla 65/85

eller sök vidare på: Blandat Sverige eller Stihl Bärsystem Rts Till Ht 131/133, Hta 85, Ht-Km, Hl-Km 145°, Hl 94 C-E, Hla 65/85


Stihl Avståndsbygel Ap, Till Fsa 65, Fsa 85 Och Fsa 90 kr
Praktisk avståndsbygel för trimning längs med hinder, träd och buskar.

Gå till butiken för Stihl Avståndsbygel Ap, Till Fsa 65, Fsa 85 Och Fsa 90

eller sök vidare på: Blandat Sverige eller Stihl Avståndsbygel Ap, Till Fsa 65, Fsa 85 Och Fsa 90

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

stihl på prisjakt.nu

stihl på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Stihl Stamkvistare Hta 65, Batteridriven

Hittade ingen information på sökningen: Stihl Stamkvistare Hta 65, Batteridriven
Senaste inläggen från bloggenTjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen