StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Stihl Motorsåg Ms 151 C E 1 4

Stihl Motorsåg Ms 151 C E 1 4. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Stihl Motorsåg Ms 151 C E 1 4.

Produkter/Annonser


Stihl MS 462 C-M VW Motorsåg kr

Gå till butiken för Stihl MS 462 C-M VW Motorsåg

eller sök vidare på: Trädgårdsmaskiner Sverige eller Stihl MS 462 C-M VW Motorsåg


Stihl Motorsåg Ms 151 C-E 1/4" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm kr
Extremt lätt motorsåg för dig som vill ha det lilla extra för din trädgård, trädvårdsarbeten, fruktodlingar och annan odling och kapa upp ved. Lätt att arbeta med, tack vare den låga vikten och lätt att starta med den manuella bränslepumpen och Easy2Start. Exakt i skäret och enkel att köra med smal 1/4"-PM3 kedja som ger fina snitt och hög skäreffekt. Bränslesnål, stark 2-MIX motor dom klarar utsläppskraven enligt EU5.HöjdpunkterSTIHL antivibrationssystemEn människa som utsätts vibrationer under en längre tid, från t. ex. ett motorredskap, kan få störningar i blodcirkulationen i händer och armar. STIHLs högeffektivt antivibrationssystem tar upp de farliga vibrationerna från motor och skärutrustning i exakt beräknade buffertzoner och maskinen blir bekäm och ergonomisk att arbeta med.Kedjespänning från sidanPå nästan alla STIHL motorsågar spänns kedjan på sidan av sågen på säkert avstånd från de vassa skärtänderna. Stäng av motorsågen och lossa på skruvarna på kedjedrevskåpan. Spänn kedjan med hjälp av en skruvmejsel på kedjesträckaren samtidigt som du försiktigt drar i kedjan med den andra handen. Enkelt och säkert.KompensatorSTIHL kompensator, ett reglersystem i förgasaren, som ser till att bränsle- luftblandningen alltid är optimal i förhållande till hur nedsmutsat filtret är. Kompensatorn ger optimal effekt med låga utsläpp. Först när du får ett tydligt effektfall är det dags att rengöra filtret. Filterrengöringsintervallerna förlängs betydligt.STIHL 2-MIX motorSTIHLs bränslesnåla 2-MIX motor med 1-i-4-kanalsteknologi är mycket effektstark och har en enorm dragkraft samtidigt som bränsleförbrukningen är upp till 20% lägre jämfört med likvärdiga STIHL 2-takts motorer utan 2-MIX teknologi. Dessutom minskas utsläppen med ända upp till 50%. Den uppfyller det europeiska avgasdirektivet EU II.STIHL 4-kanals teknikBränsle-/luftblandningen förs via 4 separata spolkanaler in i förbräningskammaren. Förbränningen optimeras och motorns verkningsgrad höjs avsevärt. Resultat: lägre bränsleförbrukning, ökad effekt, lägre spolförsluster och lägre utstäpp av skadliga ämnen.STIHL Easy2Start (E)En spiralfjäder mellan linhjulet och vevaxeln lagrar energin och kompenserar krafttopparna från startdraget. Resultat: du behöver bara hälften så mycket kraft för att dra igång maskinen och hastigheten i själva startrycket kan minskas med hela två tredjedelar.STIHL Ematic kedjesmörjningSTIHLs Ematic-System består av Ematic svärdet, Oilomatic sågkedjan och en manuellt eller automatiskt justerbar oljepump. Den speciella konstruktionen på svärdet och kedjan gör att kedjeoljan utan några förluster hamnar där den behövs som bäst. Oljeförbrukningen kan sänkas med ända upp till 50%.Tanklock med bajonettfattningPatenterad specialförslutning av bensin- och oljetanken. Locket har en bajonettfattning som gör det otroligt enkelt och bekvämt att helt utan verktyg både öppna och stänga.

Gå till butiken för Stihl Motorsåg Ms 151 C-E 1/4" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm

eller sök vidare på: Blandat Sverige eller Stihl Motorsåg Ms 151 C-E 1/4" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm


Stihl MS 271 Motorsåg 35cm kr

Gå till butiken för Stihl MS 271 Motorsåg 35cm

eller sök vidare på: Trädgårdsmaskiner Sverige eller Stihl MS 271 Motorsåg 35cm


Stihl Motorsåg Ms 170, 3/8" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm kr
Lätt och behändig bensinsåg, instegsmodell. Enkel att använda tack vare engreppsreglaget. Perfekt till att såga ved eller till byggjobben runt huset. Tar också utan problem träd med en stamdiameter på upp till 30 cm i diameter.Se monteringsfilmSe film om hur du fyller på drivmedel och kedjeolja Se film om hur du startar din motorsåg på ett säkert sätt, knästart Se film om hur du startar din motorsåg på ett säkert sätt, markstartHöjdpunkterSTIHL antivibrationssystemEn människa som utsätts vibrationer under en längre tid, från t. ex. ett motorredskap, kan få störningar i blodcirkulationen i händer och armar. STIHLs högeffektivt antivibrationssystem tar upp de farliga vibrationerna från motor och skärutrustning i exakt beräknade buffertzoner och maskinen blir bekäm och ergonomisk att arbeta med.

Gå till butiken för Stihl Motorsåg Ms 170, 3/8" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm

eller sök vidare på: Trädgårdsmaskiner Sverige eller Stihl Motorsåg Ms 170, 3/8" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm


Stihl Sågklinga Spetstandad, Ø 200 Mm/25, Till Fs 87 - Fs 240 C-E, Ej Fs 94 kr
Specialklinga av stål för röjsågar från medeleffekt. Finns med olika ytter- och håldiametrar. För svårgenomträngligt buskage och smala trädstammar. Passar till FS 87 - FS 560 C-EM.

Gå till butiken för Stihl Sågklinga Spetstandad, Ø 200 Mm/25, Till Fs 87 - Fs 240 C-E, Ej Fs 94

eller sök vidare på: Elverktyg Sverige eller Stihl Sågklinga Spetstandad, Ø 200 Mm/25, Till Fs 87 - Fs 240 C-E, Ej Fs 94


Stihl MS 170 Motorsåg 30 cm kr

Gå till butiken för Stihl MS 170 Motorsåg 30 cm

eller sök vidare på: Trädgårdsmaskiner Sverige eller Stihl MS 170 Motorsåg 30 cm

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

stihl på prisjakt.nu

stihl på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Stihl Motorsåg Ms 151 C E 1 4

Hittade ingen information på sökningen: Stihl Motorsåg Ms 151 C E 1 4
Senaste inläggen från bloggenTjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen