StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Skultuna Boule vas mässing mini

Skultuna Boule vas mässing mini. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Skultuna Boule vas mässing mini.

Produkter/Annonser


Skultuna Boule Vas XL, Mässing kr
Med sin runda form och en tjusig krage som stödjer blommorna är Boule en elegant vas för hemmets alla rum. De olika storlekarna passar olika typer och storlekar av buketter.

Gå till butiken för Skultuna Boule Vas XL, Mässing

eller sök vidare på: Dekorationer Sverige eller Skultuna Boule Vas XL, Mässing


Skultuna Vas Via Fondazza Modell B, Mässing kr
Via fondazza vas från Skultuna, formgiven av Paolo Dell'Elce. En vacker mässingsvas i rolig form. Paolo har inspirerats av konstnären Giorgio Morandi och namnet på vasen kommer från gatan i Bologna där Geogio Morandis hem och atelje låg. Vad passar bättre än en vacker blomma i vasen som har fått sin inspiration från denna blomstrande stad? Placera gärna vasen tillsammans med andra för att skapa vackra stilleben i olika färger och former. Vasen är också fin i sin enkelhet och blir en unik och modern inredningsdetalj i ditt hem.

Gå till butiken för Skultuna Vas Via Fondazza Modell B, Mässing

eller sök vidare på: Dekorationer Sverige eller Skultuna Vas Via Fondazza Modell B, Mässing


Skultuna Kontorsljustaken mässing kr
Kontorsljusstaken har för många blivit Skultunas signum och har varit i produktion oavbrutet sedan bruket grundades i början av 1600-talet. Funktionen med nyckeln på sidan möjliggjorde att man kunde bränna ner de dyrbara ljusen till botten. Ljusstaken levereras i en exklusiv presentkartong.  Vi rekommenderar ett skonsamt putsmedel som inte innehåller slipmedel, till exempel Glanol. Glanol appliceras med en torr trasa, är det mycket fläckar så kan man låta medlet verka lite innan man börjar putsa på ytan. Fortsätt med detta tills medlet är helt borta och ytan är fin och blank igen. Till polerad mässing så rekommenderar vi inte vattenlösliga putsmedel då vattnet kan lämna fläckar på ytan om man inte torkar mycket noga.

Gå till butiken för Skultuna Kontorsljustaken mässing

eller sök vidare på: Dekorationer Sverige eller Skultuna Kontorsljustaken mässing


Skultuna Boule vas mässing L kr
Boule vas mässing L

Gå till butiken för Skultuna Boule vas mässing L

eller sök vidare på: Dekorationer Sverige eller Skultuna Boule vas mässing L


Skultuna Boule vas mässing stor kr
Den fransk-tyska designern Olivia Herms har arbetat både för den världsberömda designern Konstantin Grcic och för den Stockholmsbaserade designstudion Claesson Koivisto Rune. Olivia Herms har nu börjat utveckla sina egna produkter. Boule vaserna är hennes andra produkt för Skultuna. Formgiven år 2015. ''Vaserna som heter Boule (”sfär" på franska) förkroppsligar den mest grundläggande formen av "behållare " - den runda skålen. Den nästan perfekta sfären övergår i en krage som håller blommorna. De tre storlekarna på Boule rymmer olika former och storlekar på buketter.'' - Olivia Herms 

Gå till butiken för Skultuna Boule vas mässing stor

eller sök vidare på: Dekorationer Sverige eller Skultuna Boule vas mässing stor


Skultuna Pomme vas vit kr
Pomme är en sfärisk liten vas och ljushållare från Skultuna tillverkad av klart glas och polerad mässing. Pommes form och utseende är inspirerad av naturens runda former. Namnet Pomme kommer från det franska ordet för äpple, varifrån produkten lånat sin organiska form. Pomme kan användas som en vas för snittblommor och mässingsbasen som en ljushållare för värmeljus. Small: Ø: 8 x H: 9,5 cm Medium: Ø: 13,5 x H: 14,4 cm

Gå till butiken för Skultuna Pomme vas vit

eller sök vidare på: Dekorationer Sverige eller Skultuna Pomme vas vit

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

skultuna på prisjakt.nu

skultuna på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Skultuna Boule vas mässing mini

Hittade ingen information på sökningen: Skultuna Boule vas mässing mini
Senaste inläggen från bloggenTjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen