StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Odla frukt planera, odla och skörda din egen fruktträdgård

Odla frukt planera, odla och skörda din egen fruktträdgård. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Odla frukt planera, odla och skörda din egen fruktträdgård.

Produkter/Annonser


Odla frukt : planera, odla och skörda din egen fruktträdgård kr
Inget slår egenodlade frukter och bär, vare sig det är krispiga äpplen, saftiga plommon eller söta körsbär. Odla frukt är en omfattande handbok i hur du går till väga för att få en egen prunkande fruktodling. Du får lära dig vilka plantor som trivs var, vilken jord du ska använda, samt vilka redskap och verktyg du behöver ha hemma. Här finns också matnyttiga tips om hur du sår, hur och när du ska beskära, och hur och när du skördar din frukt. Det finns tips som rör allt från gamla äppelträd till jordgubbar i kruka. I boken presenteras 75 olika frukter, från gamla äppelträd till jordgubbar, och för varje frukt listas de sorter som lämpar sig bäst för trädgårdsodling. Boken bjuder också på 12 spännande projekt som visar olika sätt att använda frukterna på, till exempel hur du kan torka din frukt och hur du gör en god kvittenmarmelad.

Gå till butiken för Odla frukt : planera, odla och skörda din egen fruktträdgård

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Odla frukt : planera, odla och skörda din egen fruktträdgård


Funtime Gifts Odla-Din-Egen Köttätande Växt kr
Nog minns du allt när du gick med för&:au

Gå till butiken för Funtime Gifts Odla-Din-Egen Köttätande Växt

eller sök vidare på: Maskeradkläder & Partytillbehör Sverige eller Funtime Gifts Odla-Din-Egen Köttätande Växt


Ohlsson och Lohaven Odla-Din-Egen Choklad kr
Få ditt hem att dofta som en mysig lörd

Gå till butiken för Ohlsson och Lohaven Odla-Din-Egen Choklad

eller sök vidare på: Maskeradkläder & Partytillbehör Sverige eller Ohlsson och Lohaven Odla-Din-Egen Choklad


Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård, E-bok kr
Sugen på att börja odla dina egna grödor, men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas – från frö till skörd – och du får tips på hur du kan få ut det mesta av dina odlingar, oavsett om du odlar på en fönsterbräda, i ett växthus, i pallkrage eller på friland.I boken presenteras 36 olika grödor och med pedagogiska instruktioner förklarar författarna, steg för steg, hur du går till väga för att skapa de bästa förutsättningarna för varje gröda. Resultatet är stolthet och lycka i växtform! Här finns även tips om fröer, växtsorter, jord- och gödseltyper. Och inte minst får du läsa om hur du planerar ditt odlande för att kunna skörda året om. Även erfarna odlare har mycket här att hämta i form av hjälp med problemlösning och allehanda tips för att förbättra och öka skördarna.Flera fingrar gröna är är en uppföljare till Alla fingrar gröna, som kom ut 2015. Upplägget i denna nya bok är i princip detsamma som i den förra, men med andra spännande grödor, som till exempel sötpotatis, rotpersilja, melon, kailaan och ramslök.

Gå till butiken för Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård, E-bok


Lilla grönsakslandet : odla, skörda, äta kr
Tänk att kunna odla egen mat! Det är både roligt, billigt och ekologiskt! Här får du steg-för-steg-­instruktioner till 19 olika grödor, från potatis och bönor till jordgubbar och rabarber. Odla i pallkrage, på friland eller på balkong, i text och bild får du veta allt om hur du odlar, sköter och inte minst lagar till dina grönsaker. Om du inte äter dem direkt förstå... Ny utgåva med nya grödor: smultron, rädisa, gräslök, oregano och citronmeliss. »Den är rolig och rik

Gå till butiken för Lilla grönsakslandet : odla, skörda, äta

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Lilla grönsakslandet : odla, skörda, äta


Vidaxl Frukt- Och Vinpress Set 2 Delar kr
Njut av färskpressad juice i ditt eget hem med vår juicepress! Den är enkel att använda och låter din pressa egen juice för vin och cider! Pressen är perfekt för vindruver, bär och andra frukter. Pressen är oumbärlig när du krossar äpplen, päron, persika, ananas och annan hård frukt. Pressen kan enkelt användas av en person: bara ladda den med frukt och rotera handtaget! Pressens massiva ekträ är underhållsfritt medan dess gjutjärn är rostbeständigt. Träkorgen sitter på den pulverlackerade stålbasen med hällpip. Krossen, som är tillverkad i stål står ut med dess hållbarhet och användarvänliga egenskaper. Dess kraftiga konstruktion säkerställer att både pressen och krossen kan motstå långvarig användning. Både pressen och krossen är enkla att montera. Material press: Massiv ek + gjutjärn + stålMått press: 275 x 560 mm (Diam. x H)Mått korg: 260 x 195 mm (Diameter x H)Kapacitet: 6 LMed en tygpåse för filtreringMaterial kross: StålMått kross: 1000 x 255 x 300 mm (L x B x H)Kapacitet tratt: 15 L SKU:278932

Gå till butiken för Vidaxl Frukt- Och Vinpress Set 2 Delar

eller sök vidare på: Glas, Bestick & Porslin Sverige eller Vidaxl Frukt- Och Vinpress Set 2 Delar

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

odla på prisjakt.nu

odla på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Odla frukt planera, odla och skörda din egen fruktträdgård

Hittade ingen information på sökningen: Odla frukt planera, odla och skörda din egen fruktträdgård
Senaste inläggen från bloggenTjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen