HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Motorgården Norrköping

Motorgården Norrköping. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Motorgården Norrköping.

Produkter/Annonser


Honda-gänget 10 - Honda-gänget och sabotören, E-bok kr
Stefan var beredd vid startlinjen. Runt honom skrek de andra upphetsat: Du måste vinna! Du är bäst! Han visste att det sista heatet var avgörande. Nu gällde det att han satsade allt för Blue Arrow. Bakom honom stod den stora glänsande seger-bucklan som han måste föra hem till motorgården. Det hjälpte inte att han intalade sig själv att det var en lek alltsammans. Han var helnervös!Och så gick starten!

Gå till butiken för Honda-gänget 10 - Honda-gänget och sabotören, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller Honda-gänget 10 - Honda-gänget och sabotören, E-bok


Grillfesten på Granbacken, E-bok kr
Det blev en dyster avslutning på den uppsluppna festen på motorgården Granbacken, belägen i ett av Malmös ytterområden. Helt plötsligt utbröt en förödande brand som med våldsam kraft spred sig till hela huvudbyggnaden. Lyckligtvis kunde de många församlade ungdomarna -- över hundratalet -- klara sig ur eldhavet med sina liv i behåll. Att branden var anlagd, blev snart ett känt faktum. Händelserna inträffade natten till den 25 november 1979. Men först efter årslångt spaningsarbete kunde polisen ringa in mordbrännarna och låta dem stå till svars för hemsökelsen.Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning. I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Gå till butiken för Grillfesten på Granbacken, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller Grillfesten på Granbacken, E-bok


Epilog till Granbacken, E-bok kr
Vad som först såg ut som en olycka, en brand under en grillkväll på motorgården Granbacken i Malmö, skulle under polisutredningens gång visa sig vara allt annat än en olyckshändelse. Branden startades av en grupp ungdomar, som startade elden genom att kasta bensinbomber på byggnaden. Dessa ungdomar fångades snart av polisen, och dömdes för mordbrand. Alla ungdomar som var i byggnaden hade klarat sig ut därifrån i paniken som som uppstått vid den explosionsartade branden. Så vitt polisen kunde urskilja så var det ingen som saknades. Två månader efter att polisen kunnat lägga det uppklarade fallet åt sidan hittas en svårt sargad människokropp i vattnet utanför Malmö. Kroppen tillför en ung man, och rättsläkaren kunde se att kroppen hade legat i vattnet i ungefär två månader. Den unge mannen hade anmälts saknad av sina föräldrar, och polisen hittar snart en koppling mellan honom och mordbranden på Granbacken. Fallet som tidigare fått sin upplösning fick nu tas upp igen, för att undersöka om något allvarligare brott än mordbrand begåtts på Granbacken den där ödesdigra kvällen.Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Gå till butiken för Epilog till Granbacken, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller Epilog till Granbacken, E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

motorgården på prisjakt.nu

motorgården på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Motorgården Norrköping

Hittade ingen information på sökningen: Motorgården Norrköping
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Jula Norrköping Hundpensionat Norrköping Hyreslägenheter i Norrköping Bostad Norrköping Centralbadet Norrköping Fotvård Norrköping Nikoletta Norrköping Drottninggatan Norrköping Hageby Norrköping Norrköping airport Skridskor Norrköping Arbis Norrköping Maxihuset i Norrköping Resor Norrköping East fm Norrköping Norrköpings stadsmuseum Drott Norrköping Wasa Norrköping Pass Norrköping Stockholm Norrköping
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen