StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Konsulter Sverige

Konsulter Sverige. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Konsulter Sverige.

Produkter/Annonser


Framgångsrik Konsult - guiden till att lyckas, E-bok kr
Hur blir man en framgångsrik konsult? Det har blivit allt vanligare med konsulter - en trend som verkar hålla i sig. Men varför väljer man att bli konsult och hur når man framgång? Detta är den självklara handboken för dig som funderar på att bli konsult eller redan är det. Boken är fulla av tips och tänkvärdheter, övningar och exempel. Här beskrivs och diskuteras olika typer av konsulter, för- och nackdelar med att vara konsult, vilka krav som ställs från kunder och omvärld samt hur man marknadsför sitt företag och inspirerar sig själv. Lär dig skriva anpassade konsultprofiler och CV samt säkerställ att ditt digitala varumärke speglar ditt egna erbjudande som konsult eller giggare. Marianne Olsson presenterar även en lista över framgångsfaktorer som beskriver vilka egenskaper och kompetenser som behövs för att lyckas som konsult. Här går hon igenom och diskuterar hur man uppnår dem. Hon ger också verktygen för att utvärdera sig själv och sitt företag. Sagt om boken Det finns mycket nyttigt att inspireras av, för egen del listade jag genomförda uppdrag i ett utskick till mina kunder, efter att ha läst boken. - Stefan Engeseth, författare till Detective Marketing Konsultboken bjuder på rikligt med konkreta tips, plats för egen strukturerad reflektion och en härlig mix av olika, spännande erfarenheter. Med andra ord en bok fylld av en stor mängd nyttigheter – även för en luttrad konsult. - Marie Hallander Larsson, tidigare vd för konsultföretaget Empower. Idag HR Direktör för Akademiska Hus. En bra bok som vänder sig till nya och juniora konsulter i branschen. Ett utmärkt hjälpmedel för att få förståelse om konsultrollen. - Bert-Ola Bångman, VD & kundansvarig inom Sigma-koncernen En bra bok om hur man gör affärer i konsultbranschen. Ett praktiskt verktyg i konsultens vardag, både avseende den egna utvecklingen och företagets. - Anna C. Belfrage, tidigare Senior Advisor, Kreab Gavin Anderson & idag New Zealand Honorary Consul, Sweden. Om författaren Marianne Olsson har varvat konsultrollen med jobb som marknads- och kommunikationschef i flera börsbolag. Hon är managementkonsulten som brinner för kommunikation och möten. Med Konsultboken vill Marianne uppmuntra alla konsulter att ständigt våga utveckla sig och bli bättre och mer medvetna i sin konsultroll. Hon har tidigare gett ut Framgångsrik Konsult , Gig-ekonomi för företag, Moderatorns guide till lyckades möten och events samt är medförfattare till Smart PR-serien. Hon har under en rad år föreläst om konsulternas framgångsfaktorer och hållit workshops för att främja intern utveckling i konsultföretag och andra organisationer som vill ta till sig tänket kring gig-ekonomin för att svara upp mot utmaningar och fånga möjligheter inom kompetensförsörjning och digitalisering.

Gå till butiken för Framgångsrik Konsult - guiden till att lyckas, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Framgångsrik Konsult - guiden till att lyckas, E-bok


Hälsobokslut -modell utifrån arbetplatsens behov kr
Författarna till denna bok har lång och gedigen erfarenhet som konsulter och föreläsare inom det personalekonomiska området.Förutom att ha publicerat ett antal böcker inom området har de vid flera tillfällen anlitats som ekonomiska experter inom olika statliga utredningar.

Gå till butiken för Hälsobokslut -modell utifrån arbetplatsens behov

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Hälsobokslut -modell utifrån arbetplatsens behov


Stockholm Odenplan, Ljudbok kr
Spänningen stiger minut för minut i Jonas Bonniers omskakande thriller om den högtidliga invigningen av pendeltågsstationen mitt i stan - Stockholm Odenplan. Fredric och hans konsulter förbereder sig in i minsta detalj. Oändligt mycket står på spel för dem alla – på olika sätt. Med samma känsla för karaktärer och detaljer som i Helikopterrånet skriver han en kortroman som landar rätt i samtiden. Planeringen har pågått i månader på Link IT. Att ansvara för all IT-kommunikation för det nya pendeltågsnätet är ett prestigeprojekt, större än något annat av deras uppdrag. Fredric har beslutat att ta in en extra expert, Henri Gusman. Men är han den han utger sig för att vara? Vad kan äventyra projektet? Kvinnorna kring Fredric har var och en sin egen dolda agenda. Minuterna tickar snabbt dessa sista dagar inför söndagens invigning då minsta fel skulle kunna få ödesdigra konsekvenser. Men när tiden krymper, vem kan man lita på? Stockholm Odenplan är en oavlåtligt spännande kortoman som överraskar in i det sista.

Gå till butiken för Stockholm Odenplan, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Stockholm Odenplan, Ljudbok


Arvtagerskan, E-bok kr
Hon är ung, framgångsrik och arvtagerska till Firman. Sofi Enhörning har hela världen för sina fötter, ändå är det något som skaver ... När en kris hotar bolaget tvingas Sofi ta in en företagskonsult. Konsulten är ingen mindre än den skandalomsusade Peder Wikingsson, före detta elitryttare och professor på Handelshögskolan. Som om bolagets problem inte vore nog överrumplas Sofi av de starka känslor Peder väcker hos henne. Medan hon får allt svårare att motstå konsulten väntar hennes blivande make, godsherren Otto Bååth, ovetandes hemma på gården. Skvallerpressen avslöjar den förbjudna romansen, Otto blir alltmer krävande och Firmans börskurser faller. Sofis värld håller på att rämna. Vem kan hon lita på i en värld där pengar styr? Och vem ska hon välja – pålitliga Otto, den trygga famnen i alla lägen, eller den karismatiske Peder, som ger henne allt hon någonsin drömt om? Arvtagerskan är den första boken i Stockholm romance, en romantrilogi om stark passion, laddade intriger och målmedvetna kvinnor. Lina Forss, född 1967, är uppvuxen i Djursholm i Stockholm, men är i själ och hjärta Londonbo efter tio år i staden. Nu bor hon på Värmdö för tonårsbarnens, hundens, havsvikarnas och skogarnas skull. Lina är en äkta romantiker och har gett ut tio böcker. Arvtagerskan är hennes första romance.

Gå till butiken för Arvtagerskan, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Arvtagerskan, E-bok


Smart PR för giggare & konsulter, E-bok kr
Den här boken är skriven för dig som är giggare och konsult och som vill hitta ett sätt att kommunicera din verksamhet och ditt varumärke till dina målgrupper på ett framgångsrikt sätt. Att ha ett starkt varumärke och en synlighet är ett sätt att enklare få in nya spännande uppdrag och att vinna nya kunder. Som giggare och konsult behöver du i stor utsträckning förlita dig på din egen kapacitet och egna resurser för att skapa synlighet för dig och din verksamhet. Att skapa synlighet för både dig och din verksamhet underlättar för att du ska kunna sälja dina tjänster på ett effektivt sätt. Ju högre mål du har på försäljning, desto mer synlighet och starkare varumärke behöver du. Kommunikationsbruset har aldrig varit större än nu och då gäller det att jobba strukturerat för att nå ut. Boken fungerar som ett stöd till dig som vill lära dig mer om de möjligheter som finns i det nya medielandskapet. Den kommer att öka din förståelse för vad som krävs för att lyckas bli en framgångsrik kommunikatör och göra dig till en bättre beställare av PR- och kommunikationstjänster. SMART PR-böckerna ger tips och råd för att lyckas nå igenom brusetBöckerna i SMART PR-serieninnehåller handfasta tips, råd och verktyg för hur man jobbar framgångsrikt med PR och kommunikation i egna kanaler. Boken fokuserar på PR eftersom det är ett kostnadseffektivt och trovärdigt sätt att nå ut till en bred publik, men berör också kommunikation i egna kanaler eftersom det är nära kopplat till PR. Mer om böckerna finns att läsa påwww.smartpr.se Sagt om bokenDen här boken ger en ovärderlig hjälp så att man inte lämnar något åt slumpen när det kommer till att marknadsföra sin verksamhet och sig själv, och få rätt personer och medier att prata om dig. Fredrik Pallin, pr-konsult I den här boken får du värdefulla och praktiska tips på hur du med hjälp av PR får kunderna att fråga efter dig.? Manuel de Verdier, vd och grundare av konsultmarknadsplatsen Brainville Författarna tar upp ett viktigt ämne för många konsulter inom eWorks nätverk som möjliggör för dem att utveckla sin affär tillsammans ännu mer. Med bokens tips om att våga bygga sitt varumärke genom PR kan konsulter stärka sina chanser att få de uppdrag de vill ha på en marknad med stor konkurrens. Pernilla Nilsson, försäljnings- och marknadschef på Eworkgroup Inom gigg-ekonomin är du ditt eget varumärke! Men för att lyckas bli riktigt framgångsrik, synas och anses vara en expert behöver du en strategi samt kunskap om hur du når ut till marknaden med ditt budskap. Med Smart PR för giggare & konsulter får du riktigt konkreta tips för att du ska lyckas! Mattias Loxi, driver Konsultpodden, skriver nyhetsbrevet Konsultnyheter och är marknadschef på Cinode Om författarnaBöckerna är skrivna av PR- och kommunikationsexperten Karin Bäcklund och konsultexperten och förläggaren Marianne Olsson. Mer om författarna finns på www.notjustcake.se och www.konsultboken.se. Mer om förlaget: www.konsultbokenpublishing.se

Gå till butiken för Smart PR för giggare & konsulter, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Smart PR för giggare & konsulter, E-bok


Tribut, E-bok kr
I Tribut iscensätter Alexander Skantze på en experimentell prosa tre triangeldramer, i tre framtida parallellvärldar. Tre berättelser om ett litterärt monument, dataspel och en dildo, om konsulter, projektledare och spärrvakter, om män, kvinnor och artificiella intelligenser. I den första berättelsen möter vi Catharina och Jolana som sysslar med marknadsföring av kultur. De förbereder ett hyllningsevenemang till Astrid Lindgren och utvecklar en livlig lobbyverksamhet mot institutioner och myndigheter. Planen är att bygga ett enormt monument vid Sergels torg. I Dildon träffas Jörg och Plato på stan för att köpa en födelsedagspresent till en tjej de båda har varit tillsammans med. Att Jörg och Plato inte gillar varandra är tydligt, ändå måste de hålla ihop, ratade som de är för Catharinas nya pojkvän. Plötsligt står de med en tjusigt inslagen dildo utanför Catharinas dörr. Hur det blev så vet de inte längre. I den tredje berättelsen står konstruktionen av ett nytt dataspel i centrum. Det är ett äventyrsspel för barn och ungdomar vars like man aldrig tidigare har sett, då en emotionell variabel styr spelets utgång. Arbetet är ännu på prototypstadiet, men ett spel som styrs av artificiell intelligens skulle omvälva marknaden. Fast mest handlar Tribut om kärlek och om Catharina Zerbst, som alla tycks dras till ? och om döden.

Gå till butiken för Tribut, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Tribut, E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

konsulter på prisjakt.nu

konsulter på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Konsulter Sverige

Hittade ingen information på sökningen: Konsulter Sverige
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Pensionat Sverige Leasing Sverige Hamnar Sverige Astrologer Sverige Kontorsmaskinindustrier Sverige
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen