StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Komplementärmedicin Sverige

Komplementärmedicin Sverige. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Komplementärmedicin Sverige.

Produkter/Annonser


Komplementärmedicin, digital, elevlic. 6 mån kr
Komplementärmedicin är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen med samma namn. Det ger dig och dina elever möjlighet att arbeta på ett modernt sätt med tillgång till nya, smarta funktioner, helt anpassat till Gy11. I Komplementärmedicin digitalt läromedel finns • interaktivt och multimodalt innehåll • tester och övningar • stöd för smart studieteknik • omfattande lärarmaterial

Gå till butiken för Komplementärmedicin, digital, elevlic. 6 mån

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Komplementärmedicin, digital, elevlic. 6 mån


Komplementärmedicin : Från akupressur till yoga - en vägledning kr
Den här boken belyser skillnaden mellan vetenskap och erfarenhet och ger konkret information om de vanligaste komplementärmedicinska behandlingsformerna ur ett sjukvårdsperspektiv. Hur fungerar de, vad vet vi om deras verkan och risker och vad säger forskningen? Författaren diskuterar även placeboeffekten, kroppens självläkande effekt och framtidens sjukvård.

Gå till butiken för Komplementärmedicin : Från akupressur till yoga - en vägledning

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Komplementärmedicin : Från akupressur till yoga - en vägledning


Komplementärmedicin kr
Komplementärmedicin

Gå till butiken för Komplementärmedicin

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Komplementärmedicin


Komplementärmedicin onlinebok kr
Onlineboken är en digital kopia av den tryckta boken och har i de flesta fall ljud. Det går inte att skriva direkt i boken men det finns en anteckningsfunktion bredvid. Onlineboken är tillgänglig från valfri dator eller surfplatta med internetuppkoppling. Komplementärmedicin beskriver olika komplementära behandlingsmetoder och deras verkningssätt för att lindra och bota sjukdom. Kunskaper om miljöns och livsstilens betydelse för hälsa och välbefinnande ska utveckla elevens förmåga att arbeta hälsofrämjande utifrån ett salutogent och holistiskt förhållningssätt. I boken förklaras skillnaden mellan skolmedicin och komplementärmedicin och hur de kan samverka. Med hjälp av diskussions- och studieuppgifter, får eleven möjlighet att reflektera och diskutera egna och andras värderingar.

Gå till butiken för Komplementärmedicin onlinebok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Komplementärmedicin onlinebok


Komplementärmedicin kr
Komplementärmedicin beskriver olika komplementära behandlingsmetoder och deras verkningssätt för att lindra och bota sjukdom. Kunskaper om miljöns och livsstilens betydelse för hälsa och välbefinnande ska utveckla elevens förmåga att arbeta hälsofrämjande utifrån ett salutogent och holistiskt förhållningssätt. I boken förklaras skillnaden mellan skolmedicin och komplementärmedicin och hur de kan samverka. Med hjälp av diskussions- och studieuppgifter, får eleven möjlighet att reflektera och diskutera egna och andras värderingar.

Gå till butiken för Komplementärmedicin

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Komplementärmedicin


Komplementärmedicin : Från akupressur till yoga - en vägledning, E-bok kr
Yoga, akupunktur, naturläkemedel, homeopati, ljusterapi ... de komplementära eller alternativa behandlingsformerna blir allt mer populära, både i stället för och parallellt med den vanliga sjukvården. Men vad fungerar, egentligen? Den här boken ger konkret information om de 26 vanligaste komplementärmedicinska behandlingsformerna ur ett sjukvårdsperspektiv. Hur fungerar de, vad vet vi om deras verkan och risker, och vad säger forskningen? Läs även om placeboeffekten, kroppens självläkande effekt och framtidens sjukvård. ALEJANDRO CARBALLO har 30 års erfarenhet som läkare och specialist inom klinisk farmakologi, allmänmedicin och företagshälsovård. Parallellt har han studerat och verkat som expert inom komplementärmedicin, anlitad av bland annat Läkemedelsverket. För närvarande driver han egen vårdcentral och företagshälsovård.

Gå till butiken för Komplementärmedicin : Från akupressur till yoga - en vägledning, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Komplementärmedicin : Från akupressur till yoga - en vägledning, E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

komplementärmedicin på prisjakt.nu

komplementärmedicin på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Komplementärmedicin Sverige

Hittade ingen information på sökningen: Komplementärmedicin Sverige
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Kattvård Sverige Expo Sverige Kicks Sverige Uppfinnare Sverige Båttaxi Sverige
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen