HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

En italienare och en grek Jönköping

En italienare och en grek Jönköping. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för En italienare och en grek Jönköping.

Produkter/Annonser


Krönika i sten kr
Ockuperad av italienare. Sedan av greker. Sedan av italienare igen. Sedan av greker igen. Sedan av tyskar.När Ismail Kadare betraktar sin barndoms hemstad, Gjirokastër i Albanien, vid tiden för andra världskriget, ter sig bara ett absurt perspektiv verkligt nog för att beskriva terrorn människor utsattes för. Samtidigt lever den kompakta, uråldriga stenstaden sitt eget liv, såsom en natur bara skenbart eller tillfälligt kan kontrolleras. En historia betraktad med en liten pojkes naiva, klara blick, med en krönika som tycks skriven i sten. Den synliga terrorn, kriget, och den osynliga, vars gamla vidskepelser resulterar i hedersmord, är yttringar av samma ondskans enfald. Som besegras av kärleken, fantasin och skaparkraften.Romanen Krönika i sten [1971] är ett tidigt mästerverk av den ofta Nobelprisomnämnde albanen, i översättning av Britt Arenander och med ett nyskrivet förord av kritikern Jenny Högström.ISMAIL KADARE [f. 1936] är en albansk författare med franskt medborgarskap. Han fick ett internationellt genombrott redan med debutromanen Den döda arméns general [1963] och hans romaner finns i dag översatta till fler än trettio språk. Till priser han erhållit hör Prix mondial Cino Del Duca 1992 Man Booker International Prize 2005 och Prinsen av Asturiens pris 2009. Modernista inleder nu sin utgivning av Kadares författarskap med de tre romanerna Krönika i sten [1971], Den hårda vintern [1977] och Drömmarnas palats [1981].

Gå till butiken för Krönika i sten

eller sök vidare på: Böcker och blad Jönköping eller Krönika i sten


Om Krönika i sten av Ismail Kadare , E-bok kr
Nyskrivet förord av kritikern Jenny Högström till Ismail Kadares Krönika i sten. Om Krönika i sten: Ockuperad av italienare. Sedan av greker. Sedan av italienare igen. Sedan av greker igen. Sedan av tyskar. När Ismail Kadare betraktar sin barndoms hemstad, Gjirokastër i Albanien, vid tiden för andra världskriget, ter sig bara ett absurt perspektiv verkligt nog för att beskriva terrorn människor utsattes för. Samtidigt lever den kompakta, uråldriga stenstaden sitt eget liv, såsom en natur bara skenbart eller tillfälligt kan kontrolleras. En historia betraktad med en liten pojkes naiva, klara blick, med en krönika som tycks skriven i sten. Den synliga terrorn, kriget, och den osynliga, vars gamla vidskepelser resulterar i hedersmord, är yttringar av samma ondskans enfald. Som besegras av kärleken, fantasin och skaparkraften.Romanen Krönika i sten [1971] är ett tidigt mästerverk av den ofta Nobelprisomnämnde albanen ISMAIL KADARE [f. 1936] är en albansk författare med franskt medborgarskap. Han fick ett internationellt genombrott redan med debutromanen Den döda arméns general [1963] och hans romaner finns i dag översatta till fler än trettio språk.

Gå till butiken för Om Krönika i sten av Ismail Kadare , E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Jönköping eller Om Krönika i sten av Ismail Kadare , E-bok


Krönika i sten, E-bok kr
Ockuperad av italienare. Sedan av greker. Sedan av italienare igen. Sedan av greker igen. Sedan av tyskar.När Ismail Kadare betraktar sin barndoms hemstad, Gjirokastër i Albanien, vid tiden för andra världskriget, ter sig bara ett absurt perspektiv verkligt nog för att beskriva terrorn människor utsattes för. Samtidigt lever den kompakta, uråldriga stenstaden sitt eget liv, såsom en natur bara skenbart eller tillfälligt kan kontrolleras. En historia betraktad med en liten pojkes naiva, klara blick, med en krönika som tycks skriven i sten. Den synliga terrorn, kriget, och den osynliga, vars gamla vidskepelser resulterar i hedersmord, är yttringar av samma ondskans enfald. Som besegras av kärleken, fantasin och skaparkraften.Romanen Krönika i sten [1971] är ett tidigt mästerverk av den ofta Nobelprisomnämnde albanen, här i översättning av Britt Arenander.ISMAIL KADARE [f. 1936] är en albansk författare med franskt medborgarskap. Han fick ett internationellt genombrott redan med debutromanen Den döda arméns general [1963] och hans romaner finns i dag översatta till fler än trettio språk. Till priser han erhållit hör Prix mondial Cino Del Duca 1992 Man Booker International Prize 2005 och Prinsen av Asturiens pris 2009. Modernista inleder nu sin utgivning av Kadares författarskap med de tre romanerna Krönika i sten [1971], Den hårda vintern [1977] och Drömmarnas palats [1981].

Gå till butiken för Krönika i sten, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Jönköping eller Krönika i sten, E-bok


Krönika i sten kr
Ockuperad av italienare. Sedan av greker. Sedan av italienare igen. Sedan av greker igen. Sedan av tyskar. När Ismail Kadare betraktar sin barndoms hemstad, Gjirokastër i Albanien, vid tiden för andra världskriget, ter sig bara ett absurt perspektiv verkligt nog för att beskriva terrorn människor utsattes för. Samtidigt lever den kompakta, uråldriga stenstaden sitt eget liv, såsom en natur bara skenbart eller tillfälligt kan kontrolleras. En historia betraktad med en liten pojkes naiva,

Gå till butiken för Krönika i sten

eller sök vidare på: Böcker och blad Jönköping eller Krönika i sten

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

en på prisjakt.nu

en på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om En italienare och en grek Jönköping

Hittade ingen information på sökningen: En italienare och en grek Jönköping
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Sofiahuset Jönköping Bostad Jönköping Plusgymnasiet Jönköping Maxi Jönköping Hyreslägenheter i Jönköping Elmia Jönköping Sliver Jönköping Badhus Jönköping Jönköpings sportdansklubb Biblioteket i Jönköping Bröllop Jönköping Huset Jönköping Paintball Jönköping Södra vätterbygdens folkhögskola Jönköping Hsb Jönköping Restaurang i Jönköping Resehuset Jönköping Svenska kyrkan Jönköping Mat Jönköping Formule 1 Jönköping
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen