StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Handelsbanken Sverige

Handelsbanken Sverige. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Handelsbanken Sverige.

Produkter/Annonser


Vid nytt roder, E-bok kr
Arne och Heléne Mårtensson har arbetat länge inom bankvärlden på höga poster. Arne var ordförande i Handelsbanken och hade flera styrelseuppdrag av dignitet, när de bestämde sig för att satsa på drömmen att segla jorden runt. Rutten de valde följer i kölvattnet på James Cook, under hans första resa, den som gick västerut runt jorden i de ostliga passadvindarna runt ekvatorn. Cook rundade Kap Horn och kom in i västvindarna (utan motor får man ju följa vindarna!), medan Arne och Heléne fortsätter ända ned till det farliga men vackra Antarktis och upp längs Chiles kust i den patagoniska skärgården. Deras båt Yaghan är en 62-fots Hallberg-Rassy, utrustad med de senaste instrumenten och hjälpmedlen, allt som kan underlätta en segling i dessa relativt ensliga farvatten. Motorn är på 237 hästkrafter och båten kan göra 8 knop i motvind. Tankarna rymmer 2 400 liter bränsle som räcker cirka 1 500 sjömil. Yaghan har också en fast installerad dator för program som visar båtens framfart och genererar väderrapporter. Seabookdatorn har två hårddiskar som speglas, så att datorn fungerar även om en disk havererar. I princip all viktig navigeringsutrustning är dubblerad för att man ska kunna klara sig även när hjälp är långt borta. Hur man utrustar sin båt för en extrem jordenruntsegling, hur man gör en riktig väder- och ruttanalys, om de fantastiska naturupplevelserna och framför allt om valet att välja en annan verklighet än finansvärlden, berättar Arne och Heléne i boken Vid nytt roder.

Gå till butiken för Vid nytt roder, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Vid nytt roder, E-bok


Åh – nej, ett rån!, E-bok kr
Onsdagen den 25 november 1987 klockan 10.05 förövades ett väpnat rån mot Handelsbanken på Solgårdsvej i Skodsborg, en bankfilial som både före och efter det aktuella tillfället har utsatts för rån. När det gäller denna typ av rån -- numera tyvärr närmast vardagliga banköverfall -- har polisen en hög beredskap, vilket har bidragit till att en mycket stor del av dem också klaras upp. Detta aktuella fallet utgör i detta sammanhang inget undantag.Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

Gå till butiken för Åh – nej, ett rån!, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Åh – nej, ett rån!, E-bok


No name 100 St. Handsydda Vita Organza Påsar C:a 7 X9 Cm. kr
100 st. Handsydda Vita organza påsar c:a 7 x9 cm. för smycken , godis , presenter m.m.(OBS! I.O.M att de är handsydda kan variera lite i storleken)ALLA VAROR VI AUKTIONERAR ÄR OANVÄNDA! Beloppet kan betalas med direkt överföring på Nordea ,Skandiabanken , Handelsbanken eller med Swish senast 5 dagar efter avslutad auktion.OBS! Glöm inte att uppge ditt alias eller order nr. vid betalning.Vi tillämpar 14 dagar ånger rätt , vid ångrat köp ta kontakt med oss via mail.Ångerrätt gäller ej för kroppsmyckens brutna förpackningarVid ångrat köp står kunden för returkostnaden och ansvarar för att returen kommer fram

Gå till butiken för No name 100 St. Handsydda Vita Organza Påsar C:a 7 X9 Cm.

eller sök vidare på: Maskeradkläder & Partytillbehör Sverige eller No name 100 St. Handsydda Vita Organza Påsar C:a 7 X9 Cm.


Decentralisation : Why and how to make it work kr
This book describes a way of leading and organising a company which is radically different from that practised by most companies. The fundamental principle of decentralisation was put to the test when Handelsbanken was completely reorganised almost 40 years ago.

Gå till butiken för Decentralisation : Why and how to make it work

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Decentralisation : Why and how to make it work


Bankernas kreditförluster 1988-1995 : Med fokus på reservationer för befarade förluster kr
Björn Carlsson och Henrik Nyblom visar här hur de tre svenska storbankerna - Nordbanken, SEB och Svenska Handelsbanken - har redovisat sina kreditförluster före, under och efter krisen. Boken har tilldelats Ernst & Youngs pris för bästa uppsats i externredovisning 1996.

Gå till butiken för Bankernas kreditförluster 1988-1995 : Med fokus på reservationer för befarade förluster

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Bankernas kreditförluster 1988-1995 : Med fokus på reservationer för befarade förluster


Internationella bankrånare, E-bok kr
Klockan 12.33 den 12 oktober 1981 får polisen i Köge in ett alarm, tre maskerade och beväpnade män är på väg från Sparbanken till Handelsbanken på Hovedgaden i Hårlev. Bara några minuter senare befinner sig rånarna på flykt med polisen hack i häl. Skott avfyras och jakten fortsätter. Rånarna kör nu i 150 kilometer i timmen. Men längre fram på vägen väntar en vägspärr …Snabbt började polisen misstänka att de hade och göra med samma rånare som begått ouppklarade brott på både Själland och Jylland. Det skulle senare visa sig att det rörde sig om internationella bankrånare.Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

Gå till butiken för Internationella bankrånare, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Internationella bankrånare, E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

handelsbanken på prisjakt.nu

handelsbanken på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Handelsbanken Sverige

Hittade ingen information på sökningen: Handelsbanken Sverige
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Konstreproduktioner Sverige Cad Cam Sverige Citroen Sverige Trafikövningsplatser Sverige Gastroenterologi Sverige
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen