StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Fruktodling Sverige

Fruktodling Sverige. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Fruktodling Sverige.

Produkter/Annonser


No name Stjernsund Bordslampa I Mangoträd 45cm Vit Brun kr
En fin bordslampa tillverkad i mangoträd som är Pakistans och Indiens nationalfrukt. Varje lampfot är unik och har en handgjord känsla i både design och utförande. Materialet till dessa lampor kommer från en gammal fruktodling. Bordslampan har en elegans som är svårslagen och tack vare sin höjd passar bra på större ytor som t. ex i ett större fönster. Med den smidiga ON/OFF switchen slår du av och på armaturen för enkel användning. Denna snygga lampa har plats för valfri lampa med E27 sockel. Teknisk Specifikation: Höjd: 45 cm Bredd: 15 cm Djup: 15 cm Sockel: E27 (stor sockel) Antal ljuskällor: 1 st ( Medföljer ej) Effekt: max 10W Lampa: Kompatibel med lampor av energiklass A++ till E Klass: Inomhus 220V-240V IP20 Kabellängd: 180 cm med strömbrytare Vikt: 1,5 kg Fabrikat: Stjernsund Ljuskälla medföljer ej.

Gå till butiken för No name Stjernsund Bordslampa I Mangoträd 45cm Vit Brun

eller sök vidare på: Inomhusbelysning Sverige eller No name Stjernsund Bordslampa I Mangoträd 45cm Vit Brun


Fruktodlingens hemligheter kr
Vågar hon lita på främlingen som döljer sitt förflutna?De doftande blomstren gav löfte om vår,men fruktodlingen var också förknippadmed hemligheteroch smärtsamma minnen En djup längtan efter ett hem hade fört Eliza till Wyatts Fruktodling för tio år sedan. Nu är hon änka med tre små barn, djupt skuldsatt och med insikten om att allt hänger på henne. Men hur ska hon klara att sköta odlingen helt ensam?När en främling dyker upp på gården tar Eliza för givet att han är som alla andra stack

Gå till butiken för Fruktodlingens hemligheter

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Fruktodlingens hemligheter


Stihl Stamkvistare Hta 65, Batteridriven kr
Extra lätt och kraftfull batteridriven stamkvistare för tomtskötsel, fruktodlingar och professionell trädvård. Kortare utförande med en totallängd på 240 cm. En flexibel och lättanvänd maskin med 1/4'' PM3 sågkedja som ger exakt ansättning och hög skäreffekt. Stångsågen har låga vibrationer och tack vare batteridriften arbetar den mycket tyst. Kedjan spänns från sidan, på säkert avstånd från de vassa skärtänderna.HöjdpunkterEC-MotorUnderhållsfri, borstlös och högeffektiv STIHL EC-motor som hämtar ut en betydligt högre effekt, lägre driftstider och längre livslängd ur batterimaskinen. Motorn styrs via den nya STIHL EC-elektroniken som känner av höga belastningar, t.ex. extra tjocka grenar, och reglerar motorns varvtal därefter. Varvtalet hålls konstant genom hela kapningen, vilket ger maximal skäreffekt.Kedjespänning från sidanKedjan spänns via skruven på kedjedrevskåpan på sidan av sågen och på säkert avstånd från de vassa skärtänderna.Mjukt greppDet mjuka greppet absorberar en del av vibrationerna och är mycket greppvänligt.Verktygslöst tanklockPatenterat specialtanklock för oljetanken. Tanken öppnas och stängs snabbt och enkelt helt utan verktyg och utan mycket kraft.

Gå till butiken för Stihl Stamkvistare Hta 65, Batteridriven

eller sök vidare på: Byggmaterial Sverige eller Stihl Stamkvistare Hta 65, Batteridriven


2,32 meter under havet, E-bok kr
Det är september 1969. Orkanen drar in över Skåne och griper tag i Volkswagen-bussen som för att stoppa den, välta den, visa att allt är fel. Den rostiga gamla bussen, som Alice, hennes far och mormor färdas i, är impregnerad med äppeldofter: Gravensteiner, Alice och James Grieve. Bakom sig lämnar de fruktodlingen och släktgården Gustafslund på Österlen och en stor sorg efter mammans plötsliga bortgång. I den nybyggda Skånska Cementvillan utanför Kristianstad försöker de bygga upp en tillvaro, trots det svåra som hänt. Mellan Alice och hennes far utkämpas snart ett krig. Alice vägrar leva det liv han så gärna vill se henne leva. Hon vägrar att leva något liv över huvud taget: att ligga i himlasängen, under det bedövande tjocka täcket, är det enda hon vill. Men allt är inte svart. Änglaflickan, som Alice studerar genom gluggen i persiennen, ger hopp och ljus. 2,32 meter under havet handlar om sorg och hur man lever vidare när man har förlorat allt. Men det är också berättelsen om ett Sverige i förändring, där smaker och lukter försvinner och det rivs för motorvägsbyggen och storskaliga slakterier.

Gå till butiken för 2,32 meter under havet, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller 2,32 meter under havet, E-bok


Stihl Motorsåg Ms 151 C-E 1/4" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm kr
Extremt lätt motorsåg för dig som vill ha det lilla extra för din trädgård, trädvårdsarbeten, fruktodlingar och annan odling och kapa upp ved. Lätt att arbeta med, tack vare den låga vikten och lätt att starta med den manuella bränslepumpen och Easy2Start. Exakt i skäret och enkel att köra med smal 1/4"-PM3 kedja som ger fina snitt och hög skäreffekt. Bränslesnål, stark 2-MIX motor dom klarar utsläppskraven enligt EU5.HöjdpunkterSTIHL antivibrationssystemEn människa som utsätts vibrationer under en längre tid, från t. ex. ett motorredskap, kan få störningar i blodcirkulationen i händer och armar. STIHLs högeffektivt antivibrationssystem tar upp de farliga vibrationerna från motor och skärutrustning i exakt beräknade buffertzoner och maskinen blir bekäm och ergonomisk att arbeta med.Kedjespänning från sidanPå nästan alla STIHL motorsågar spänns kedjan på sidan av sågen på säkert avstånd från de vassa skärtänderna. Stäng av motorsågen och lossa på skruvarna på kedjedrevskåpan. Spänn kedjan med hjälp av en skruvmejsel på kedjesträckaren samtidigt som du försiktigt drar i kedjan med den andra handen. Enkelt och säkert.KompensatorSTIHL kompensator, ett reglersystem i förgasaren, som ser till att bränsle- luftblandningen alltid är optimal i förhållande till hur nedsmutsat filtret är. Kompensatorn ger optimal effekt med låga utsläpp. Först när du får ett tydligt effektfall är det dags att rengöra filtret. Filterrengöringsintervallerna förlängs betydligt.STIHL 2-MIX motorSTIHLs bränslesnåla 2-MIX motor med 1-i-4-kanalsteknologi är mycket effektstark och har en enorm dragkraft samtidigt som bränsleförbrukningen är upp till 20% lägre jämfört med likvärdiga STIHL 2-takts motorer utan 2-MIX teknologi. Dessutom minskas utsläppen med ända upp till 50%. Den uppfyller det europeiska avgasdirektivet EU II.STIHL 4-kanals teknikBränsle-/luftblandningen förs via 4 separata spolkanaler in i förbräningskammaren. Förbränningen optimeras och motorns verkningsgrad höjs avsevärt. Resultat: lägre bränsleförbrukning, ökad effekt, lägre spolförsluster och lägre utstäpp av skadliga ämnen.STIHL Easy2Start (E)En spiralfjäder mellan linhjulet och vevaxeln lagrar energin och kompenserar krafttopparna från startdraget. Resultat: du behöver bara hälften så mycket kraft för att dra igång maskinen och hastigheten i själva startrycket kan minskas med hela två tredjedelar.STIHL Ematic kedjesmörjningSTIHLs Ematic-System består av Ematic svärdet, Oilomatic sågkedjan och en manuellt eller automatiskt justerbar oljepump. Den speciella konstruktionen på svärdet och kedjan gör att kedjeoljan utan några förluster hamnar där den behövs som bäst. Oljeförbrukningen kan sänkas med ända upp till 50%.Tanklock med bajonettfattningPatenterad specialförslutning av bensin- och oljetanken. Locket har en bajonettfattning som gör det otroligt enkelt och bekvämt att helt utan verktyg både öppna och stänga.

Gå till butiken för Stihl Motorsåg Ms 151 C-E 1/4" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm

eller sök vidare på: Blandat Sverige eller Stihl Motorsåg Ms 151 C-E 1/4" Pm3 1,1 Mm, Svärdslängd 30 Cm


Stihl Stångsåg Ht 133 kr
Stångsåg med optimalt vikt-/effektförhållande för sågarbeten i t.ex. ledningsgator, fruktodlingar och professionell trädvård. Lätt och kompakt växel med integrerade låsmuttrar och ingjuten fällriktningsvisare i kopplingskåpan. Extra smal sågkedja, 1/4" PM3, som ger maximal skäreffekt. Lättstartad 4-MIX® motor. Riggröret är extra stabilt och styvt med ett vikreducerat teleskoprör. Stamkvistaren har också en integrerat extrahandtag med fot som för snabba uppgifter ger lite extra räckvidd. Totallängd 270 – 390 cm.HöjdpunkterKedjespänning från sidanMed kedjespänningen på sidan spänns kedjan snabbt och enkelt på säkert avstånd från sågkedjans vassa skärtänder.Verktygslöst oljetanklockSpecialtanklock för att enkelt öppna och stänga oljetanklocket helt utan verktyg.

Gå till butiken för Stihl Stångsåg Ht 133

eller sök vidare på: Byggmaterial Sverige eller Stihl Stångsåg Ht 133

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

fruktodling på prisjakt.nu

fruktodling på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Fruktodling Sverige

Hittade ingen information på sökningen: Fruktodling Sverige
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Stiftelser Sverige Ishallar Sverige Båtklubb Sverige Biostaden Sverige Anläggningsarbeten Sverige
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen