StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Friluftsbad Sverige

Friluftsbad Sverige. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Friluftsbad Sverige.

Produkter/Annonser


En ny vän, Ljudbok kr
Jag har flyttat till Barcelona och känner ingen förutom kollegorna på mitt nya arbete. Det är de som berättat om friluftsbadet. I ena bassängen crawlar en man. Jag dyker under vattnet och öppnar ögonen. Mannen är vältränad och muskulös. Hans skinkor späns när benen sparkar i vattnet. Jag kommer upp ovanför vattenytan och håller mig i bassängkanten. När mannen simmar bort från mig för jag en hand ner mellan benen. Först trycker jag ovanpå tyget. Andra gången mannen simmar bort från mig låter jag handen glida in under tyget. Min kropp är varm. Rörelsen tilltar. Mina kinder blossar och precis när jag håller på att tappa uppmärksamheten stannar han plötsligt. Han tittar rakt på mig från andra sidan bassängen. Min hand är stilla nu. Märker han vad jag gör? Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes syfte är att skildra människans natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.Andrea Hansen skriver erotiska noveller och är bland annat medförfattare till den danska novellsamlingen Udsøgt .

Gå till butiken för En ny vän, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller En ny vän, Ljudbok


Emmy 4 - Dramaqueen på vischan, E-bok kr
Vad gör man när man är långt borta från sina vänner och omgiven av teaterfreaks? Folk som är så konstiga att de tycker att det är den naturligaste saken i världen att härma en björk? Efter en oturlig incident med ett friluftsbad har Emmy mot sin vilja deporterats till världens ände, närmare bestämt Grönlundens dramaskola långt ute vid havet. Här finns det inga tv-serier på eftermiddagen, inget café och ingen Kit. Däremot finns det massor av tjejer med etniska örhängen och hemsydda kläder som älskar att sitta i ring och sjunga. Det är inte särskilt kul att vara Emmy och känna sig annorlunda. Tack och lov finns det några ljuspunkter i nu-ska-alla-vara-vänner-helvetet. Det är dels rumskompisen Rakel, som är gothare och inte rädd att säga vad hon tycker om någonting. Och så är det Johan, som egentligen är en superirriterande idiot, men som kanske ändå har något speciellt …Emmy är en helt vanlig och väldigt dansk tjej som bor i den fiktiva byn Karleager någonstans på Jylland. Karleager är så litet att man måste ta en buss för att komma in till den lite större staden Hejresö, där det inte händer någonting alls, men där man i alla fall kan hoppa på ett tåg till resten av världen. Emmy bor med sin mamma och ibland med sin storebror Martin. Hennes föräldrar är skilda och hennes konflikträdda polispappa bor numera i Köpenhamn. Lyckligtvis har Emmy också sin bästis Kit att hänga med och hålla ihop med när klassens bimbo-brudar är på krigsstigen. Serien om Emmy är uppbyggd som Emmys egen dagbok. Det är roliga böcker som kan läsas av både killar och tjejer (och deras föräldrar – Emmy har faktiskt en hel del vuxna fans).Mette Finderup (f. 1968) är en dansk författare som skriver både fantasy och humoristiska böcker för barn och unga. Hon har jobbat i en bokhandel och som tidningsredaktör, men sen 2005 ägnar hon sig mest åt att skriva böcker. Hennes populära böcker om Emmy från Karleager är utgivna i flera länder.

Gå till butiken för Emmy 4 - Dramaqueen på vischan, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Emmy 4 - Dramaqueen på vischan, E-bok


Emmy 3 - Den fetaste sommaren - or not!, E-bok kr
Sommarlovet står för dörren. Trettonåriga Emmy får jobb på det lokala friluftsbadet. Och när hon och hennes storebror Martin ska vara ensamma hemma i två veckor ordnar de en fet fest, men det går inte riktigt som planerat… Emmys lista över sommarlovets plus och minus Minuslistan först: Obegränsat med regn och total tristess! Och inga pengar att shoppa bort ensamheten för. En löjligt nyförälskad mamma som sticker till Paris med min mattelärare och lämnar mig ensam kvar med en skitjobbig storebror. Samma storebror som är äckligt intresserad av Ditte, den mänskliga puderdosan. Som går i min klass!! Måste förhindras. Och så pluslistan: Mitt första jobb, där jag bara kan sitta med fötterna på bordet och vänta på att pengarna trillar in. När Kit kommer tillbaka från Frankrike har vi fortfarande huset för oss själva i en vecka innan mamma kommer hem. En storebror som kanske inte är riktigt så hemsk ändå och som dessutom har föreslagit att vi ska ha fest. Mina kompisar och hans kompisar. Wohooo, det här KAN bli årets fetaste fest! Emmy är en helt vanlig och väldigt dansk tjej som bor i den fiktiva byn Karleager någonstans på Jylland. Karleager är så litet att man måste ta en buss för att komma in till den lite större staden Hejresö, där det inte händer någonting alls, men där man i alla fall kan hoppa på ett tåg till resten av världen. Emmy bor med sin mamma och ibland med sin storebror Martin. Hennes föräldrar är skilda och hennes konflikträdda polispappa bor numera i Köpenhamn. Lyckligtvis har Emmy också sin bästis Kit att hänga med och hålla ihop med när klassens bimbo-brudar är på krigsstigen. Serien om Emmy är uppbyggd som Emmys egen dagbok. Det är roliga böcker som kan läsas av både killar och tjejer (och deras föräldrar – Emmy har faktiskt en hel del vuxna fans).Mette Finderup (f. 1968) är en dansk författare som skriver både fantasy och humoristiska böcker för barn och unga. Hon har jobbat i en bokhandel och som tidningsredaktör, men sen 2005 ägnar hon sig mest åt att skriva böcker. Hennes populära böcker om Emmy från Karleager är utgivna i flera länder.

Gå till butiken för Emmy 3 - Den fetaste sommaren - or not!, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Emmy 3 - Den fetaste sommaren - or not!, E-bok


Ung man sökes till zoo, E-bok kr
Under ett antal år arbetade jag som personalchef på ett mycket dynamiskt företag i Mellansverige kallat Semesterland. I sin glans dagar var det landets största fritidsanläggning, en kombination av friluftsbad, tivoli, spelhall, konferenscentrum och djurpark. Det är inte mitt fel att detta storartade projekt kom att sluta som det gjorde. [...]Under uppbyggnadsskedet på 1980-talet fick Semesterland stor uppmärksamhet i media, inte minst tack vare vår ägares, Kurt Kenneth Johansson, förmåga att väcka uppseende. Massmedia bevakade varje steg han tog, från nöjesbranschen till turistbranschen och vidare till politiken. Överallt var KK nästa morgons samtalsämne. Grodorna hoppade ur munnen på honom. Journalisterna trodde sig stå inför en representant för det genuint folkliga. Man förfasade sig över hans fräckhet samtidigt som man beundrade honom intill dyrkandets gräns. P. C. Jersilds roman Ung man sökes till zoo gavs ut för första gången 1997.

Gå till butiken för Ung man sökes till zoo, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Ung man sökes till zoo, E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

friluftsbad på prisjakt.nu

friluftsbad på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Friluftsbad Sverige

Hittade ingen information på sökningen: Friluftsbad Sverige
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Karate Sverige Fjädrar Sverige Billarm Sverige Gasol Sverige Fritidsanläggningar Sverige
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen