StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Farligt avfall, E bok

Farligt avfall, E bok. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Farligt avfall, E bok.

Produkter/Annonser


Farliga djur, E-bok kr
Ola har varit på bio med sin barnbarn och sett en film om vilda djur. Ola känner sig lite otillräcklig. Han skulle vilja ge pojkarna fler upplevelser. Som resor till spännande platser. Men allt kostar pengar och det är något som Ola inte har så gott om. I den här historien får både Ola och läsaren erfara att stora upplevelser kan finnas mitt i vardagen. Upplevelser som kan uppskattas av alla, oavsett ålder och nationalitet. Och som dessutom inte behöver kosta någonting alls. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.

Gå till butiken för Farliga djur, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Farliga djur, E-bok


Knut lever farligt, E-bok kr
Knut är en trettonårig pojke som bor i en liten håla full med pensionärer. Hålan heter Gösselby och helst av allt vill han flytta in till Kittelborg som är staden i närheten, där alla hans kompisar bor.En dag när Knut kommer hem från skolan så får han det besked han så länge längtat efter. De ska flytta till Kittel borg!Vad han inte vet är att en massa alfoner också ska flytta in på samma ställe som han själv. Alfonerna som bara förstör och tror att de är bäst ska nu försöka ta över Sverige och de börjar i Kittelborg. Som tur är får Knut reda på alfonernas intåg av sina kompisar sprängaren Åke och fotbollsspelaren Amin. Tillsammans bestämmer de sig för att få stopp på den alfonska invasionen. På resan mot en stad fri från alfoner stöter de på en massa spännande och roliga äventyr som bjuder på stor underhållning.

Gå till butiken för Knut lever farligt, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Knut lever farligt, E-bok


Farlig flyktväg, E-bok kr
Det är våren 1943 och andra världskriget når sin kulmen. I nordligaste Finland vid Barents hav i Petsamoregionen väntar en isländsk ung kvinna på att hennes fästman ska dyka upp från Köpenhamn. Slaget om Nordkalotten har ännu inte inletts men läget norr om polcirkeln blir alltmer spänt mellan tyskar och ryssar. Det unga parets plan är att fartyget Esjan ska föra dem långt bort från kriget hem till Island. Men fästmannen kommer inte så kvinnan tvingas resa iväg på egen hand. När hon stiger i land på Island begriper hon att även Reykjavik har drabbats av kriget. Amerikanska soldater syns överallt. Ett lik spolas upp på stranden vid Nautholsvik och en ung man har blivit misshandlad av amerikanska soldater på en bar. En annan kvinna som gärna umgås med amerikanerna har försvunnit spårlöst. Flovent och Thorson får ett nytt uppdrag när ska de utreda om det finns några samband mellan de olika dödsfallen trots att det på ytan ser ut som helt olika händelser. De båda polisernas skarpsinne testas till det yttersta.

Gå till butiken för Farlig flyktväg, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Farlig flyktväg, E-bok


Farligt för familjen : En Hillmandeckare, E-bok kr
Den korta natten var slut, mörkret borta, solen lyste över en tidig måndagsmorgon. Telefonen ringde och yrvaken flängde hon av sig täcket och skyndade dit.Fru Mårtensson? hörde hon en obekant mansröst. Förlåt att vi stör så här dags men vi måste få klarhet i en sak. Mitt namn är polisman Alm i Falsterbo. Vi har hittat en hög manskläder nere på stranden och enligt innehållet i fickorna tillhör kläderna er man.En lavin börjar rulla efter den upptäckten. Solen lyser över det semestersköna Falsterbo, på onda och goda, på millionärer och äventyrerskor och vanliga sommargäster. Men någon är ansvarig för den våg av brott som går genom den luxuösa idyllen. Vem? Den som löser gåtan blir kapten John Hillman, ett av den svenska kriminallitteraturens toppnamn, berömd även från film och radio. Han assisteras i denna spännande, trivsamma detektivroman av sin tilldragande hustru samt – mot sin vilja – av minderårige sonen Olle.

Gå till butiken för Farligt för familjen : En Hillmandeckare, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Farligt för familjen : En Hillmandeckare, E-bok


Farliga frestelser, E-bok kr
Avslutande delen i trilogin om förlagshuset LyttonCelia Lytton bröt mot alla konventioner när hon som nygift, i seklets början, begärde arbete i maken Olivers bokförlag. Begåvad, modig, viljestark har hon sedan dess i högsta grad bidragit till förlagets stora framgångar. Trots allt hon gått igenom, inte minst en uppslitande kärleksaffär, står hon fortfarande stark och håller samman familjen. Och hon försöker mer eller mindre framgångsrikt lotsa in sina barn i företaget ¿ äldste sonen Giles, tvillingarna Adele och Venetia, och den yngste, älsklingssonen Kit.Andra världskriget är nu slut och i familjen Lytton konfronteras man med alla väl förborgade hemligheter. Kit får veta att hans far inte var Oliver Lytton utan den berömde barnboksförfattaren Sebastian Brooke. Känslan av svek är enorm, men än värre är upptäckten att kvinnan han älskar är hans halvsyster. Barty Miller, flickan som Celia en gång räddade ur Londons slum, har nu hamnat i den märkliga positionen att hon äger aktiemajoriteten i förlaget. Hur ska hon bemöta familjen som alltid fick henne att känna att hon inte hörde dit? Och Celia själv ¿ det finns fortfarande hemligheter som bara hon känner till. Så fattar hon ett överraskande och avgörande beslut¿Efter Ingen ängel och Celias döttrar kommer nu Farliga frestelser. De tre romanerna bildar ett magnifikt familjedrama som fångar tidsandan under ett sekel, då vi får följa tre generationer Lytton med den fascinerande Celia som centralgestalt. Här finns dramatik och tragik, passionerad kärlek och svartsjuka, allt skildrat med humor och stor psykologisk insikt. Det är strålande underhållning av klassiskt brittiskt märke!Författaren väver skickligt samman invecklade intrigtrådar till en upplösning man läser utan att vilja släppa boken. Home and CountryPenny Vincenzi har lämnat sina rivaler i genren bakom sig ¿ Intrigen må vara lika fantastisk som alltid, men Vincenzi vet fortfarande hur hon ska fånga läsarens uppmärksamhet. The BooksellerHuvudbok i Bonniers Bokklubb.

Gå till butiken för Farliga frestelser, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Farliga frestelser, E-bok


Farlig sömn, E-bok kr
Hur farlig kan en bibliotekarie bli? Eriks jullov har precis börjat när skolans bibliotekarie ringer och vill att Erik kommer och hämtar boken han har beställt. Men Erik har inte beställt någon bok, eller? I skolans korridorer är de tomt och ensligt och Erik tycke de är lite läskigt. Men det är ingenting mot det som väntar honom på biblioteket. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.Boken finns på svenska och på arabiska.

Gå till butiken för Farlig sömn, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Farlig sömn, E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

farligt på prisjakt.nu

farligt på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Farligt avfall, E bok

Hittade ingen information på sökningen: Farligt avfall, E bok
Senaste inläggen från bloggenTjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen