HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Tingsrätten Eskilstuna

Tingsrätten Eskilstuna. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Tingsrätten Eskilstuna.

Produkter/Annonser


Sol och Våraren Frank dömdes i Halland, Ljudbok kr
Vid slutpläderingen i Varbergs tingsrätt inledde åklagaren med följande ord: Förfaren förförare förmår föremålen förlora förståndet . Han avslutade pläderingen med att begära att denne sol och vårare borde tillbringa minst fyra år bakom galler ... Tingsrätten beslutade att tiden i fängelse skulle vara längre än så. Men hur kom det sig att så många kvinnor och män lät sig luras av denne Raskenstam och varför betalade de flera hundratusen kronor till honom? Artikelförfattaren har träffat femton kvinnor och fem män som alla lät sig duperas av den förfarne förföraren och det här är deras sanna historia. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Gå till butiken för Sol och Våraren Frank dömdes i Halland, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Sol och Våraren Frank dömdes i Halland, Ljudbok


Åttonde stadgan, E-bok kr
En kvinna. Rå misshandel. Otrohet. En pistol. Och en metafysisk gåta. Som nämndeman i tingsrätten blir Boris så illa berörd av en kvinnomisshandel att han efter rättegången trotsar de etiska reglerna och tar kontakt med Lisette. Samtidigt vaknar han i en råkall säng utan att riktigt veta var han hamnat. Som om han befann sig på två platser. Boris står så öga mot öga med våldsverkaren. Ett möte som slutar allt annat än väl.

Gå till butiken för Åttonde stadgan, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Åttonde stadgan, E-bok


Ali och den svenska rättvisan : det första könsstympningsmålet kr
Det finns ingen undersökt brottsplats, ingen vet säkert när brottet begicks, vittnesmålen är motsägelsefulla och det är en vådnadstvist i botten. Andå döms Ali Elmi till fängelse för att han ska ha låtit könsstympa sin dotter i Somalias huvudstad Mogadishu något år tidigare. Han fälls av tingsrätten i Göteborg i juni 2006, därefter av hovrätten i oktober samma år. En granskning av fallet avslöjar anmärkningsvärda brister i den juridiska processen, men också rättsväsendets oförmåga att hantera kulturella skillnader.

Gå till butiken för Ali och den svenska rättvisan : det första könsstympningsmålet

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Ali och den svenska rättvisan : det första könsstympningsmålet


Notariebrottmål kr
Notarier vid tingsrätter handlägger vissa mål där påföljdenär böter, så kallade notariebrottmål. Som notarie stöterman på praktiska problem och kan känna sig osäker på hurman bör agera i olika situationer. Notariebrottmål är den första praktiska handboken somger svar på många av notariens frågor. Boken ger vägledningoch råd vid handläggningen av notariebrottmål ochbehandlar bland annat frågor som när mål kan avgörastrots att den tilltalade inte kommer till förhandling

Gå till butiken för Notariebrottmål

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Notariebrottmål


Såg sexåringen sin far mörda en tonårsflicka?, Ljudbok kr
Är det möjligt att fälla någon med stöd av uppgifter som lämnats av den misstänktes egen dotter först efter 15 år? Detta problem ställdes tingsrätten i Halmstad inför 1995 och därefter Hovrätten för västra Sverige. För domstolarna komplicerades frågan av att mordet förövades i Tyskland när huvudvittnet, den misstänktes dotter, var sex år och att hon glömt eller förträngt en del av sina minnesbilder. Ytterligare en kontroversiell omständighet var delar av hennes uppgifter lämnats i ett sent skede under hypnos!Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Gå till butiken för Såg sexåringen sin far mörda en tonårsflicka?, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Såg sexåringen sin far mörda en tonårsflicka?, Ljudbok


Dömd på förhand kr
Monika Larssons högsta önskan är att bli domare, och en lyckad tingstjänstgöring kan betyda allt för karriären. När hon hamnar på den lilla tingsrätten i Marviken verkar det till en början vara en beskedlig småstad där tiden nästan tycks stå stilla. Men Monikas nya arbetsplats visar sig koka av intriger, trakasserier och nedtystade konflikter. När en av ortens advokater dör genom hängning blir allt värre. Gruppen på den lilla tingsrätten glider sakta mot katastrofens rand och Monika märker att hon är på väg att dras med i fallet. Och samtidigt har hon en mystisk känsla av att hon går i ett upptrampat spår, att en annan Monika Larsson redan varit där och väckt ont blod Dömd på förhand är en överraskande spänningsroman där inget är vad det verkar, där vardagen visar sig vara fylld av hemligheter och skräck. Dömd på förhand är fristående från Tove Klackenbergs tidigare böcker, kriminalromanerna Påtaglig risk för skada, Självtäkt och Inlåst. Påtaglig risk att skada belönades med Deckarakademins debutantpris.

Gå till butiken för Dömd på förhand

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Dömd på förhand

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

tingsrätten på prisjakt.nu

tingsrätten på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Tingsrätten Eskilstuna

Hittade ingen information på sökningen: Tingsrätten Eskilstuna
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Skattemyndigheten Eskilstuna Stadsbiblioteket Eskilstuna Datorer Eskilstuna Sublime Eskilstuna Eskilstuna teater Loppis Eskilstuna Sylvia Eskilstuna Hells angels Eskilstuna Fastighetsägare Eskilstuna Stålforsskolan Eskilstuna Fotvård Eskilstuna Friskis & svettis Eskilstuna Kent Eskilstuna Eskilstuna bilder Psykolog Eskilstuna Bolinder munktell Eskilstuna Folktandvården Eskilstuna Lägenhet i Eskilstuna Frisör Eskilstuna Lägenhet Eskilstuna
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen