HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Sommarjobb Eskilstuna

Sommarjobb Eskilstuna. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Sommarjobb Eskilstuna.

Produkter/Annonser


Vattenskräck, E-bok kr
Där går hon.Hon ser fjärilen som just landat i blommar. Hon ser den gamla kvinnan som är hennes granne och hon vinkar tillbaka. Hon ser den lilla pojken som tvekar över att själv korsa gatan.Men hon ser inte mig.Kanske är det för att jag bor i mörkret. Clara Emilia har fått sommarjobb på en filminspelning, där hon ska hjälpa till med lite av varje. Filmen som ska spelas in är en ny version av Poltergeist, en av världens mest kända skräckfilmer. Studion ligger ödsligt i ett industriområde, och redan första kvällen när Clara Emilia är på väg hem, får hon en känsla av obehag, av att något är fel. Det börjar hända konstiga saker, både hemma och på filminspelningen, saker som till synes kanske inte är så märkvärdiga, men någonting är det, det känns hela tiden som att hon är iakttagen av någon eller något. Och det blir allt värre.Det är krypande, otäckt, och omöjligt att sluta läsa. Spänningen byggs upp sida för sida, och upplösningen är allt annat än väntad.

Gå till butiken för Vattenskräck, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Vattenskräck, E-bok


En dag vid havet, Ljudbok kr
Inget kan jämföras med känslan av den friska luften uppe på fjällen, vågorna som plaskar mot stranden, vinden som smeker brösten, vattnet som vidrör könet... Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller: ”Han hade sommarjobb på ön. Dessutom behövde fru Jeppson hjälp, och Henrik, som var nästintill blind.” – En dag vid havet av Odin S. Gade ”Hon lägger märke till två unga män som hela tiden låter blickarna glida över hennes kropp.” – Heta nätter av CathyCUPIDO, tidskriften för kåthet, glädje, intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på sina läsares vardagsfantasier och sexuella upplevelser.

Gå till butiken för En dag vid havet, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller En dag vid havet, Ljudbok


Sista Minuten, E-bok kr
Richard, Knalle, Malin, Magnus och resten av Marstrandgänget är tillbaka. Det är en varm sommar och Thomas och Johan längtar till havet. På kvällarna sätter de sig utanför Porto Franco och lyssnar till berättelser om sjömansäventyr i främmande länder. Johan både sommarjobbar och kämpar med sin segelträning. Han vill ut till havs med Havsfalken. Göran Andersson, Marstrands mest berömda seglare, har också insett att Johan har goda anlag för kappsegling. Om Johan gör tillräckligt väl ifrån sig kan han få följa med Göran till den stora seglingstävlingen Köpenhamn…Författaren, folkbildaren och debattören Lars Hesslind (1935–2010) skrev ett trettiotal romaner, barnböcker och läroböcker. Han gjorde också manus för tv, radio och film, och engagerade sig för barn med läs- och språksvårigheter. Uppväxten i ett fattigt arbetarkvarter i Göteborg kom att prägla hans författarskap. År 1983 startade han Författarskolan i Marstrand där han var rektor fram till sin bortgång.

Gå till butiken för Sista Minuten, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Sista Minuten, E-bok


Reliken : stjärnornas budbärare kr
Om Martin tror att sommarjobbet i Vela kyrka kommer att bli långtråkigt misstar han sig. Han sköter sitt jobb men finner en rad föremål som är mycket äldre än kyrkan själv. Samtidigt får han en krypande känsla av att vara iakttagen. Martin upptäcker en hemlig relikgömma, och omedveten om faran börjar han nysta i mysteriet. Med sanningen inom räckhåll inser han dock, att det som började som ett nyfiket sökande, har utvecklats till en desperat jakt där ett misslyckande innebär döden.

Gå till butiken för Reliken : stjärnornas budbärare

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Reliken : stjärnornas budbärare


Mördaren kr
När en 18-årig kvinna sökte ett sommarjobb blev hon brutalt mördad av en tilltänkt arbetsgivare. Detta mord utgör grund till boken Mördaren. Alla de brott som skildras är riktiga och h ar inträffat i all sin gräslighet. Mördaren är förhållandevis väl och sanningsenligt beskriven medan alla andra personer är komponerade med egenheter tagna från ett stort antal personer.

Gå till butiken för Mördaren

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Mördaren


Typiskt Tobias! Dagens hjälte, E-bok kr
Tobias har sitt första sommarjobb. I tre veckor ska han jobba som vaktis på en kyrkogård. Klippa gräset är kul och Tobias känner sig som ett proffs när han sitter på gräsklipparen. Han spelar in en video som han ska skicka till Leila. Men då backar han rakt in bland blommor och kransar på en grav. I serien Typiskt Tobias! får vi följa Tobias i hans vardag, där små bekymmer kan kännas nog så besvärliga. Han gör bort sig ibland, och så blir han kär. Tobias liv är en klar motvikt till det hårda ungdomsliv som skildras i böcker om våld, misshandel och död. Kerstin L Hahn lyckas med få men väl valda ord skapa allmänmänskliga berättelser som de flesta kan känna igen sig i.Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Gå till butiken för Typiskt Tobias! Dagens hjälte, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller Typiskt Tobias! Dagens hjälte, E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

sommarjobb på prisjakt.nu

sommarjobb på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Sommarjobb Eskilstuna

Hittade ingen information på sökningen: Sommarjobb Eskilstuna
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Flyttstädning Eskilstuna Fonus Eskilstuna Badmintonhallen Eskilstuna Badhuset Eskilstuna Backyard babies Eskilstuna Malmö Eskilstuna Pagoden i Eskilstuna Öb Eskilstuna Festlokal Eskilstuna Vattenpalatset i Eskilstuna Eskilstuna 2008 Restaurang akropolis Eskilstuna Eskilstuna ölkultur Djuraffär Eskilstuna Eskilstuna ab Intranät Eskilstuna Badminton Eskilstuna Eskilstuna skolor Brand Eskilstuna Expert Eskilstuna
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen