HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Mälarsjukhuset i Eskilstuna

Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Produkter/Annonser


När livet inte riktigt blir som man tänkt sig, E-bok kr
Det värsta som kan drabba en förälder är när det händer något med ens barn. I det här fallet var det en allvarlig bilolycka som förändrade allt.Fredag den trettonde maj 2005 finns för alltid kvar i mitt minne.Det är knappt att man förstår vad som har hänt. Alldeles yrvakna far vi iväg till Mälarsjukhuset och har ingen aning om vad vi ska få se och höra. Vi tror nu att det allvarligaste kanske är ett brutet ben eller något sådant.Tänk vad fel vi har för inte ens i våran vildaste fantasi hade vi kunnat ana vad som väntade oss.Vi får en liten stund tillsammans med Sandra innan hon blir hämtad med helikopter till Uppsala där de har specialistvård för svårt skallskadade.Vi får sätta oss i bilen och åka hem med hennes sönderklippta kläder i en påse.Det vi inte förstår då är att vi har ett helt nytt liv framför oss.

Gå till butiken för När livet inte riktigt blir som man tänkt sig, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Eskilstuna eller När livet inte riktigt blir som man tänkt sig, E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

mälarsjukhuset på prisjakt.nu

mälarsjukhuset på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Mälarsjukhuset i Eskilstuna

Hittade ingen information på sökningen: Mälarsjukhuset i Eskilstuna
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Amino Eskilstuna Eskilstuna invånare Mässa Eskilstuna Eskilstuna ik Strängnäs Eskilstuna Dekår Eskilstuna Kurser Eskilstuna Weather Eskilstuna Utbildningar Eskilstuna Öb Eskilstuna Landstinget Eskilstuna Hyreslägenhet Eskilstuna Dinstad Eskilstuna Lediga jobb Eskilstuna Eskilstuna submission Innebandy Eskilstuna Bamboo city Eskilstuna Eskilstuna kickboxning Malmö Eskilstuna Jobb Eskilstuna
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen