Skip to content


Lediga lägenheter

För två veckor sedan var jag på Googles partnerdag i Stockholm och lyssnade på en massa bra seminarier om deras verktyg och om att förbättra sin marknadsföring. Det bästa med dagen var inte bara de intressanta seminarierna utan minglet emellan. Många Internetentreprenörer var där som man kunde byta erfarenheter med. Bla. träffade jag Fabian Mossberg som driver Bopunkten.se och eftersom lediga lägenheter skulle vara intressant att visa för mina besökare på Sverigelokalt.se, så frågade jag honom om han kunde tänka sig att exportera ett flöde som jag kunde använda för att visa vilka hyreslägenheter som fanns till uthyrning. Vilket han kunde såklart.

Så nu kan du även enkelt hitta lediga lägenheter och se dem på en karta. För att komplettera de lägenheter som jag får från Fabian så visar jag även lediga lägenheter från Blocket (dock inte på kartan). Kolla in t.ex.

Har du lokal data eller information som du skulle vilja göra tillgänglig på Sverigelokalt.se, så hör gärna av dig till mig på lansering {A} Sverigelokalt.se.

Posted in Nyheter.


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Continuing the Discussion

  1. Mobilize » Nu visar Sverigelokalt lediga lägenheter från Bopunkten linked to this post on 2 mars, 2011

    [...] Jag träffade Fabian Mossberg från Bopunkten.se på ett Google event nyligen och han var sedan snäll att fixa en feed med lediga lägenheter, så nu kan du hitta lediga lägenheter på Sverigelokalt.se. Läs mer om lediga hyreslägenheter på Sverigelokalt.se [...]