HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Restaurang Västerås

Restaurang Västerås. Här hittar ett bra utbud av restauranger Västerås.

Välkommen till vår sida för att hitta bokningsbar restaurang Västerås (hittar vi ingen i den staden så visar vi närmaste bokningabara restaurang).

A Djäknebergets Restaurang

Boka bord på Djäknebergets Restaurang

Djäkneberget ligger i Västerås och är en vacker naturpark med något för alla åldrar: minigolfbana, dansbana, restaurang och cafeteria.
Telnr: +4621134880
Adress:Djäknebergsgatan 10, Västerås
Vägbeskrivning
Gå till Karta
Lat:59.6093272
Long:16.5330728

B Hässlö Werdshus

Boka bord på Hässlö Werdshus

På Hässlö Wesdshus genomsyrar höga ambitioner både kök och matsal. Man strävar efter att erbjuda ärlig och genuin matlagning och en service på toppnivå. På menyn hittar du rätter som Ramsbergsröra på kavring med forellrom och citron crème fraiche, Halstrad Mälargös med dillgrön vitvinsås och göskorv samt Pepparstekt oxfilé med sherryvinägersky, potatis i gryta med bacon och gräslök. Till efterrätt kan du avnjuta en vanilj och amarettoglass med varm nyponsoppa och mandelbiskvi.
Telnr: +4621800935
Adress:Flottiljgatan 31, Västerås
Vägbeskrivning
Gå till Karta
Lat:59.5861447728602
Long:16.6221417729613

Ny sökning
Fyll i adress med ort:

eller postnr:Läs mer om Restauranger på wikipedia.
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Konstmuseet Västerås Körskola Västerås Choys garden Västerås Gryta Västerås Västerås konstmuseum Finnmöbler Västerås Bluemoonbar Västerås Lbc Västerås Servicehälsan Västerås Västerås fotboll Restaurang i Västerås Peugeot Västerås Växthuset Västerås Bygg Västerås Västerås roedeers Harmoniq Västerås Thai Västerås Kunskapsgymnasiet Västerås Sf bio Västerås Babyproffsen Västerås
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen