HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Festvåning Stockholm

Festvåning Stockholm. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Festvåning Stockholm.

Produkter/Annonser


vår sång blir stum, ljudbok kr
Den klassiska sången om studentens lyckliga dag stiger mot taket i hotellets festvåning. Det är studenttider i Skoga och på Skoga stadshotell hålls en stor bankett. Men när Puck Bure går upp på rummet för att ta en paus från festligheterna möts hon av en ohygglig syn och den muntra glädjeyran dämpas snabbt. En död man ligger nedanför sängen och någon har smetat in alla väggar och möbler med hans blod.Det är ett egendomligt mord på en osannolik plats och med ett osannolikt mordvapen Christer Wijk har att ta ställning till när han anländer till hemstaden. Tyvärr är det alltför många som känner sig kallade att vittna om egendomliga händelser i staden.Maria Lang var under ett par decennier Sveriges odiskutabla deckardrottning och har kallats Sveriges Agatha Christie.

Gå till butiken för vår sång blir stum, ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Stockholm eller vår sång blir stum, ljudbok


vår sång blir stum, e-bok kr
På Skoga stadshotell är det bankett med anledning av ett studentexamensfirande. Sången om studentens lyckliga dag stiger mot taket i hotellets festvåning, men när Puck Bure går upp på rummet för att ta en paus från festligheterna möts hon av en ohygglig syn ... Maria Lang (eg. Dagmar Lange, 1914-1991) var under ett par decennier Sveriges odiskutabla deckardrottning och hennes böcker räknas till den svenska kriminallitteraturens klassiker.

Gå till butiken för vår sång blir stum, e-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Stockholm eller vår sång blir stum, e-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

festvåning på prisjakt.nu

festvåning på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Festvåning Stockholm

Hittade ingen information på sökningen: Festvåning Stockholm
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Bed and breakfast Stockholm Radio Stockholm Stockholm by night Luleå Stockholm Festlokal Stockholm Kulturskolan Stockholm Stockholm horse show Tunnelbana Stockholm Chokladprovning Stockholm Stockholm turistinformation Restauranger Stockholm Mongolisk restaurang Stockholm Big ben Stockholm Brunch Stockholm Nyår i Stockholm Patricia Stockholm Stockholm live Car hire Stockholm Smaka på Stockholm Konst Stockholm
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen