HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Lasarettet i Norrköping

Lasarettet i Norrköping. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Lasarettet i Norrköping.

Produkter/Annonser


fånga ljuset, e-bok kr
Fotografen Hedda drivs av drömmen om konstnärlig frihet och kvinnors rätt till medbestämmande i samhället. Hon har egen ateljé i Helsingborg men får även uppdrag att dokumentera patienter på lasarettet.Maken Julius gör allt för att Hedda ska ge upp sin ateljé och bli en god hustru. Vid Heddas sida finns lärarinnan Nelly som lämnar skolan för en konstnärskarriär. Båda fantiserar om att bryta sig loss, fara iväg till ett självständigt liv i Paris. Men den lilladottern Klara kräver ansvar och försörjning, resan till ett annat liv tycks ouppnåelig. Fånga ljuset är en roman om att slåss för sina ideal och livsmål. Barbro Blomberg har arbetat som journalist och redaktör under hela sitt yrkesverksamma liv. Skrivandet har varit inkomstkällan – nu utgör det en lustfylld tillvaro. Född och uppvuxen i Göteborg, numera bosatt i Malmö. Gick ut Lunds universitets författarskola 2018 med en Konstnärlig magisterexamen i litterär gestaltning.

Gå till butiken för fånga ljuset, e-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller fånga ljuset, e-bok


att vara dig trogen, ljudbok kr
När Lina vaknar upp på lasarettet i Lycksele har hon ingen aning om hur hon hamnat där. Hon har drabbats av minnesförlust och nu gäller det att försöka återkalla så mycket som möjligt av vad som hänt de senaste månaderna. Varför befinner hon sig långt upp i Norrland? Vad har hon råkar ut för? Och hur kommer det sig att hon har ett positivt graviditetstest i sin väska?Med hjälp av sin familj, inte minst systrarna Emma och Anna, lyckas Lina sakta men säkert dra sig till minnes delar av vad som hänt. En del av minnena skulle hon helst slippa, men den stora chocken kommer när hon inser att det finns mer än en tänkbar kandidat som far till barnet hon väntar! Att vara dig trogen är den andra, fristående, delen i Elin Eldestrands serie Systerskap . En härlig feelgood-roman, med både humor och dramatik.

Gå till butiken för att vara dig trogen, ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller att vara dig trogen, ljudbok


Maratonblod kr
Douglas Öster är en självgod, snygg, välutbildad och framgångsrik läkare på lasarettet i Ljungby. Han lever i ett lyckligt äktenskap med fru och två barn. Douglas är en biten långdistanslöpare. Han anser sig vara Ljungbys stora löpare. Han är mycket tävlingsinriktad. När Douglas misslyckas på Göteborgsvarvet blir besvikelsen övermäktig och ohanterlig. Den djupa besvikelsen är starten på ett grymt och iskallt beteende. Douglas utnyttjar sin position som läkare och använder sina läkarkunskaper för

Gå till butiken för Maratonblod

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller Maratonblod


att vara dig trogen, e-bok kr
När Lina vaknar upp på lasarettet i Lycksele har hon ingen aning om hur hon hamnat där. Hon har drabbats av minnesförlust och nu gäller det att försöka återkalla så mycket som möjligt av vad som hänt de senaste månaderna. Varför befinner hon sig långt upp i Norrland? Vad har hon råkat ut för? Och hur kommer det sig att hon har ett positivt graviditetstest i sin väska? Med hjälp av sin familj, inte minst systrarna Emma och Anna, lyckas Lina sakta men säkert dra sig till minnes delar av vad som hänt. En del av minnena skulle hon helst slippa, men den stora chocken kommer när hon inser att det finns mer än en tänkbar kandidat som far till barnet hon väntar! Att vara dig trogen är den andra, fristående, delen i Elin Eldestrands serie Systerskap . En härlig feelgood-roman, med både humor och dramatik.

Gå till butiken för att vara dig trogen, e-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller att vara dig trogen, e-bok


dream game, e-bok kr
Emil väntar på att åttan ska ta slut, och sen nian. Och efter det kan livet börja på riktigt. Hans mamma jobbar på lasarettet och Emil har inte så mycket där hemma, men en dag får han i alla fall en begagnad dator av Jonte. Fast hade han vetat vad det skulle innebära hade han förstört den på direkten. En natt vaknar nämligen Emil upp någon helt annanstans.– Welcome to Dream Game Show. The Winner Takes It All. I den cyberstaden Locopolis är allt möjligt. Emil lockas in i spelet – i Dream Game kan man vinna allt som han någonsin drömt om. Den virtuella världen är full av ungdomar som liksom Emil har blivit utvalda av Dream Game. Men spelets regler är tuffa. Emil inser att han måste överlista spelsyndikatet om han någonsin vill komma hem igen.Örjan Persson föddes 1942 i Jämtland. Han slutade på sitt jobb som 42-åring för att bli författare. Han skriver äventyrsromaner och cyberromaner för ungdomar, men har även skrivit dystopier och lättlästa böcker. Hans mest sålda bok är The Great World Game (1998).

Gå till butiken för dream game, e-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller dream game, e-bok


Än finns det hopp, ljudbok kr
Året är 1953 och polioepidemin härjar. Ella-Kristin på sjuksköterskeutbildningen får hoppa in och praktisera på det fullbelagda lasarettet i Ekstad. Hon oroar sig för fästmannen Carl vars läkarkunskaper sätts på hårda prov och det blir en höst när många liv slås i spillror och friska unga människor drabbas.Vi möter läkarfrun Nancy Brandh, som helst vill tillbringa tiden på Drotts kappmagasin på jakt efter en ny klänning Kåre Hjelm, överläkare på Epidemin Ulla och Gittan, som går sista året i flickskolan och många fler. Än finns det hopp är första delen i en romanserie om människorna kring lasarettet – en värld fylld av spänning och allvar, skildrat med ett stort mått av tidsfärg och nostalgi.Karin Wahlberg har skrivit en oavbrutet spännande och initierad skildring av en dramatisk vardag i en svensk småstad på 50-talet.

Gå till butiken för Än finns det hopp, ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Norrköping eller Än finns det hopp, ljudbok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

lasarettet på prisjakt.nu

lasarettet på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Lasarettet i Norrköping

Hittade ingen information på sökningen: Lasarettet i Norrköping
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Vimmelbilder Norrköping Norrköping veterinär Maxi i Norrköping Trappan Norrköping Spårvagn Norrköping Kneippen Norrköping Extra Norrköping Peugeot Norrköping Folkborgen Norrköping Fräcka fröken Norrköping Aktiviteter Norrköping Naglar Norrköping Hagagymnasiet Norrköping Bostadsrätt Norrköping Greencha Norrköping Prifö Norrköping Norrköping bibliotek Kulturhuset Norrköping Hyresbostäder i Norrköping Lindö Norrköping
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen