StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Barnmorska Malm��

Barnmorska Malm��. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Barnmorska Malm��.

Produkter/Annonser


föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning, e-bok kr
Att föda barn är en upplevelse olik alla andra. Att så mycket smärta kan vara normal. Att förlossningar kan skilja sig så mycket åt. Att det kan vara så omöjligt att föreställa sig hur det ska bli. Att det ska komma en ny människa!Författarna till Föda barn är alla barnmorskor med lång erfarenhet. De är övertygade om att kvinnan, genom kunskap om vad som händer i kroppen och varför det känns som det gör, kan uppleva mindre rädsla och större trygghet och därmed lättare hantera födandets alla olika delar och utmaningar.De tar upp fakta om hur kroppen fungerar och vad som händer under varje steg av födandet. De utelämnar inget, förskönar inte, utan ger svar på allt man kan vilja veta inför förlossningen och förberedelserna inför den. Här finns bland annat handfasta råd om alla sorters smärtlindring, om mental träning och partnerns roll. Genom hela boken finns personliga förlossningsberättelser som visar på bredden i känslor och upplevelser kopplade till födande.Föda barn är en uppdaterad och helt omarbetad nyutgåva av Förlossningshandboken från 2009.

Gå till butiken för föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning, e-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning, e-bok


Föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning kr
Att föda barn är en upplevelse olik alla andra. Att så mycket smärta kan vara normal. Att förlossningar kan skilja sig så mycket åt. Att det kan vara så omöjligt att föreställa sig hur det ska bli. Att det ska komma en ny människa! Författarna till Föda barn är alla barnmorskor med lång erfarenhet. De är övertygade om att kvinnan, genom kunskap om vad som händer i kroppen och varför det känns som det gör, kan uppleva mind

Gå till butiken för Föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning


majken malm och de försvunna kalsongerna, e-bok kr
Advokat Lage Brystelman är alltid klädd i en prydlig grå kostym när han går till kontoret. Det är kläder som passar på ett advokatkontor. Men Lage tycker mycket om glada färger. Därför har han kalsonger i många vackra färger under sin prydliga kostym. De syns ju inte för andra, men själv blir han glad varje morgon när han drar på sig sina färgglada kalsonger. Men en dag upptäcker Lage något förfärligt. Någon har tagit hans allra vackraste kalsonger. De är rosa med glada röda nallar. Lage behöver hjälp av Majken Malm, världens bästa privatdetektiv. Det är bara hon som kan lösa hans svåra problem. Snart dyker hon upp i sin gamla rostiga bil, Vackra Klara.

Gå till butiken för majken malm och de försvunna kalsongerna, e-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller majken malm och de försvunna kalsongerna, e-bok


Försvunna minnen ; Barnmorska på smällen kr
Försvunna minnen/ Arméläkaren Mateo Sanchez skadades svårt under ett uppdrag i Afghanistan. Nu är han intagen på en minnesklinik på Hawaii - utan att veta vem han är eller vad som hänt honom. Hans komplicerade tillstånd triggar den skickliga läkaren Lizzie Peterson. Hon bestämmer sig för att ge allt, med förhoppningen att han ska få sitt minne tillbaka. Allt eftersom märker hon att något annat väcks mellan dem - men vad händer om hon lyckas med sitt uppdrag, och Mateo börjar minnas? Barnmorska p

Gå till butiken för Försvunna minnen ; Barnmorska på smällen

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Försvunna minnen ; Barnmorska på smällen


barnmorska på smällen!/ett läkande löfte, e-bok kr
Barnmorska på smällen! Barnmorskestudenten Flick har helt slutat att dejta. Nu är det fullt fokus på studierna. Men när den snygge kirurgen Tristan fångar hennes blick på sjukhusets årliga bal inser hon att hon är förlorad – en enda natt med den hete hunken kan hon väl unna sig? Ett par månader senare vänds Tristans liv upp och ner när Flick åter gör entré i hans liv – med växande mage! Ett läkande löfte Drygt ett år efter att Rubys älskade make Tom avlidit i sviterna av cancer bestämmer hon sig för att börja dejta igen. Hon gav trots allt Tom ett löfte om att försöka gå vidare. Problemet är bara att Ruby redan har börjat få känslor för någon. Doktor Ellis Webster, närmare bestämt – Toms allra bästa vän sedan barnsben. Frågan är om Ruby vågar öppna sitt hjärta igen och sätta deras vänskap på spel. Och är Ellis verkligen redo att slå sig ner på en och samma plats – för evigt?

Gå till butiken för barnmorska på smällen!/ett läkande löfte, e-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller barnmorska på smällen!/ett läkande löfte, e-bok


Zizzi - Topp mAlma S/S Straight Tee - Blå kr
• Rak modell • Glittrigt tryck fram • Kort ärm • Rund halsringning med ribbad kant

Gå till butiken för Zizzi - Topp mAlma S/S Straight Tee - Blå

eller sök vidare på: Damunderkläder Sverige eller Zizzi - Topp mAlma S/S Straight Tee - Blå

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

barnmorska på prisjakt.nu

barnmorska på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Barnmorska Malm��

Hittade ingen information på sökningen: Barnmorska Malm��
Senaste inläggen från bloggenTjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen