StockholmGöteborgMalmöUppsalaLinköpingVästeråsÖrebroNorrköpingHelsingborgJönköpingUmeåLund EskilstunaBoråsSundsvall
HemKartaJobbNyheterBloggarMikrobloggarDäckLediga lägenheter Bokmärk sidan
 

Juvelarian historien om Christina Nilssons smaragder

Juvelarian historien om Christina Nilssons smaragder. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Juvelarian historien om Christina Nilssons smaragder.

Produkter/Annonser


När orden tystnar - blir trädgården mitt liv: Dikter, E-bok kr
Elin Marianne Nilsson tar i denna diktsamling med läsaren på en färd genom livet från trivsam tvåsamhet genom sorgsam ensamhet. Läsaren får följa sorgeprocess och årstidskiftningar i naturen skildrat med fri vers.Elin Marianne Nilsson är adjunkt i svenska och historia. Sedan flera år tillbaka är hon bosatt i Linköping. Vid sidan av läraryrket har hon genom hela livet förkovrat sig inom olika ämnesområden. Hon brinner för livslångt lärande både för sig själv och andra. Hon är utbildad skrivarpedagog och aktiv som sådan.

Gå till butiken för När orden tystnar - blir trädgården mitt liv: Dikter, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller När orden tystnar - blir trädgården mitt liv: Dikter, E-bok


Den som lever stilla, Ljudbok kr
När författaren Leonoras mor dör beslutar hon sig för att skriva den riktiga historien om sig själv. Det handlar om den ensamma Christina som har en plan: om hon bara uppför sig ordentligt och inte gör sin mamma ledsen eller sin pappa arg, kanske de kan älska henne. Det handlar om den unga litteraturstudenten Leonora som till sina föräldrars förskräckelse förälskar sig i en kvinnlig präst. När du når botten ska du nog se att du kommer hem igen , säger hennes far. Men Leonoras livslust är stark. Den som lever stilla är en mycket stark berättelse om att mista allt och om längtan efter moderskärlek långt efter dödens inbrott.

Gå till butiken för Den som lever stilla, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Den som lever stilla, Ljudbok


Birgit Nilsson i ord och bild : Värp först och kackla sen kr
I boken Birgit Nilsson i ord och bild - värp först - kackla sen av Mattias Enn och Anders Svernsjö får vi ta del av historier och anekdoter om Birgit Nilssons liv, beundrare och fans, möten med dirigenter, sångarkollegor, kungaroch presidenter. Alltsammans kryddat med recept från Birgits egen kokbok och brevväxlingen mellan Mattias Enn och Birgit Nilsson under 20 år.

Gå till butiken för Birgit Nilsson i ord och bild : Värp först och kackla sen

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Birgit Nilsson i ord och bild : Värp först och kackla sen


Kvinnorna runt sjön Björken och deras längtan efter bildning kr
I Sörmland ligger en liten sjö som heter Björken. Runt den bor några kvinnor som sedan 80-talet träffas i Cirkeln och bildar sig. En av kvinnorna är journalisten och legendaren Christina Jutterström. I boken Kvinnorna runt sjön Björken berättar hon dessa kvinnors fantastiska, häpnadsväckande och gripande historier. Men boken är också en berättelse om den roll som studiecirklar har haft och har, för framför allt kvinnor utan utbildning. Vilken enorm möjlighet det har varit för dem att lära sig om allt från astrofysik och kvantmekanik till tvåändsstickning. Christina Jutterström skriver levande om dessa kvinnor och den prisbelönta fotografen Lotta Härdelin har tagit fantastiska bilder från omgivningarna runt sjön och på de medverkande kvinnorna.

Gå till butiken för Kvinnorna runt sjön Björken och deras längtan efter bildning

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Kvinnorna runt sjön Björken och deras längtan efter bildning


Lyssnare : En essä om ljud och konst kr
Magnus Haglunds essä Lyssnare handlar om det som äger rum när ljud och konst förs samman. Den beskriver den ljudande konstens historia från Marcel Duchamp till Christina Kubisch, från John Cage till My Bloody Valentine. Men den berättar också om hur ljudskapandet öppnar sig mot verklighetens buller och drömska efterklanger, allt det som låter i våra liv och det som skulle kunna låta. Boken är en replik på Ulf Lindes essä Spejare från 1960, och använder sig av leken som ett sätt att befria lyssna

Gå till butiken för Lyssnare : En essä om ljud och konst

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Lyssnare : En essä om ljud och konst


Juvelarian : historien om Christina Nilssons smaragder kr
Juvelarian - den sanna berättelsen om en nedtonad museiskandal. Om Christina Nilsson - en av Sveriges största stjärnor, om en rysk tsars förtjusning, en ogenerad juveltjuv, en överintendent som hellre ville köpa tavlor och om hur en småländsk insamling lyckades återbörda en nationalklenod.

Gå till butiken för Juvelarian : historien om Christina Nilssons smaragder

eller sök vidare på: Böcker och blad Sverige eller Juvelarian : historien om Christina Nilssons smaragder

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

juvelarian på prisjakt.nu

juvelarian på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Juvelarian historien om Christina Nilssons smaragder

Hittade ingen information på sökningen: Juvelarian historien om Christina Nilssons smaragder
Senaste inläggen från bloggenTjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen