HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Ishallen Helsingborg

Ishallen Helsingborg. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Ishallen Helsingborg.

Produkter/Annonser


Tempish Skridskor Tempish Pro Lite Ishockey (Svart) kr
Till vardags hockey på isiga sjöar eller i den lokala ishallen, dessa skridskor har en solid och komfortabel bas, för att du ska kunna ha succes på isen, men de kan också används till simpla skridskoturer.

Gå till butiken för Tempish Skridskor Tempish Pro Lite Ishockey (Svart)

eller sök vidare på: Vintersporter Helsingborg eller Tempish Skridskor Tempish Pro Lite Ishockey (Svart)


True Flexfit Trucker Senior, Onesize, Royal kr
True Flexfit Trucker är en stilren och skön keps från True som passar lika bra i omklädningsrummet som utanför ishallen. Den är försedd med FlexFit-teknologi vilket gör att passformen alltid är på topp. Framtill finns en broderad True-logga och bakdelen är tillverkad i mesh-material för att öka andningsförmågan. Material: 65% polyester, 35% bomull, mesh baktill FlexFit-teknologi Broderad True-logga

Gå till butiken för True Flexfit Trucker Senior, Onesize, Royal

eller sök vidare på: Övriga accessoarer Helsingborg eller True Flexfit Trucker Senior, Onesize, Royal


Pelle Puck gör komback kr
Efter ett halvår i Kubiksvall är Pelle Puck tillbaka i Mittnäs och sina kompisar i skolan och ishallen. Åtminstone på isen går det bra. Kanske för bra.Men överraskningar och farligheter lurar bakom hörnet. Hur ska han värja sig mot knepiga tjejer, som Bella, och farliga A-lagare, som Benknäckaren?Pelle Puck gör Komback är femte boken i serien om den hockeytokige Per Pulsén. De tidigare böckerna har nått många läsare, framförallt genom biblioteken.

Gå till butiken för Pelle Puck gör komback

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Pelle Puck gör komback


Iskompisar 3 - Ett oslagbart gäng, Ljudbok kr
Skolterminen börjar motigt för tioåriga Vendela. Inte nog med att hockeyspelarna fått alla träningstider i ishallen, vilket gör att konståkarna måste börja träna i grannkommunen, Vendela måste dessutom ofta passa sina småsyskon för att hennes mamma behöver vila. Till slut läggs mamma in på sjukhus. Då finns Saga och Sasha, Vendelas bästa vänner, där för henne. Men de tre saknar Jasmine. Varför svarar hon varken på Snap eller sms? Beror det på att Jasmine har bytt träningsgrupp, och inte längre har tid för sitt gamla kompisgäng längre? Var världens bästa iskompisar inte värt något alls för Jasmine?Konståkarna måste nu åka jättelångt för att få träna, trots att det är fruktansvärt orättvist. Iskompisarna tänker inte bara acceptera den orättvisan!Iskompisar är en lättläst och härlig serie om vänskap, om att stötta varandra och om att stå upp emot vuxenvärlden som inte alltid lyssnar eller har tid att bry sig. Den tredje delen handlar om att hålla ihop, och kämpa för rätten att få träna sporten man älskar i sin egen hall. I den här boken är det Vendela som berättar.

Gå till butiken för Iskompisar 3 - Ett oslagbart gäng, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Iskompisar 3 - Ett oslagbart gäng, Ljudbok


Sekonderna lämnar ringen, E-bok kr
Handlingen i den här boken är enkel ty den handlar om enkla ting. Berättelsen tilldrar sig under den vecka en efterlängtad vår anländer till Tammerfors i Finland. Den veckan har Tammerfors åtagit sig att stå som arrangör för världsmästerskapen i amatörboxning i stadens ishall. Det försöker jag berätta om och jag berättar också om en halvtimmes teveinspelning för Finlands svensktalande tevekanal. Jag är i Tammerfors för att skriva om boxningarna för tidningen Boxning och trasslar in mig i en kärlekshistoria med en grekiska som också agerar sportjournalist. Det berättar jag också om. Det är ungefär allt. Stig ClaessonMed illustrationer av författaren.

Gå till butiken för Sekonderna lämnar ringen, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Sekonderna lämnar ringen, E-bok


Ceva och skridskorna kr
Ceva och hennes klass ska åka skridskor. Ceva avskyr det och är rädd att isen ska brista så att hon hamnar i vattnet. Vatten är hennes största skräck efter flykten från Syrien. I ishallen brukar ett gäng knytgubbar hjälpa barnen med skridskorna.

Gå till butiken för Ceva och skridskorna

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Ceva och skridskorna

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

ishallen på prisjakt.nu

ishallen på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Ishallen Helsingborg

Hittade ingen information på sökningen: Ishallen Helsingborg
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Utbildningar Helsingborg Motell Helsingborg Skola Helsingborg Händer i Helsingborg Lärcentrum Helsingborg Väla centrum Helsingborg Biltema Helsingborg Helsingborgs komun Design Helsingborg Fahlmans Helsingborg Aktiviteter i Helsingborg Cykelkarta Helsingborg Nyheter Helsingborg Stadsbiblioteket Helsingborg Simskola Helsingborg Stay at Helsingborg tornet Bilpartner Helsingborg Flygplats Helsingborg Ship Helsingborg Charles dickens Helsingborg
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen