HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Friskis och svettis Helsingborg

Friskis och svettis Helsingborg. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Friskis och svettis Helsingborg.

Produkter/Annonser


Norstedts Förlagsgrupp Ät Smart 9789153422785 kr
Ett av Friskis&Svettis motton är Lägg till en god vana. En ny god vana, tex att motionera, leder ofta till att andra goda vanor föds. Den som börjar träna vill knappast förstöra de positiva effekterna av motionen, genom att äta skräpmat. På så sätt skapas en positiv hälsospiral. Nya motionsvanor, nya kostvanor. Aptiten på god och hälsosam mat ökar i takt med antalet träningstimmar. Här presentaras vad vi behöver äta, hur vi får energi från kolhydrater, fett och protein och i vilka proportioner vi bör äta av dem. Ett avsnitt handlar om övervikt och hur man kan ändra och bryta vanor och kanske gå ned i vikt. Ca 25 färgfoton, spiralbunden med hård pärm. Titel: Ät smart ISBN: 9789153422785 Bandtyp: Inbunden Språk: Svenska

Gå till butiken för Norstedts Förlagsgrupp Ät Smart 9789153422785

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Norstedts Förlagsgrupp Ät Smart 9789153422785


Det stora dejtingäventyret, Ljudbok kr
Kristina lever ett stillsamt pensionärsliv som änka och rör sig mest mellan det ödsliga radhuset och Friskis och Svettis. Hon umgås med sin son och sitt barnbarn. Men ur sorgen växer en känsla av att livet har mer att ge och att det kanske finns en ny kärlek där ute.Hon övertalas av en mer utåtriktad väninna att ge sig ut i nätdejtingens snåriga djungel, och med hjälp av barnbarnet Julia har hon snart ett konto på Träffpunkten. Sonen, som lever ensam efter sin skilsmässa, ser inte på detta med blida ögon. Han har stängt av sina känslor. Kristinas dejtingförsök kantas av besvikelser, förälskelser och outhärdliga pinsamheter på jakt efter kärleken.

Gå till butiken för Det stora dejtingäventyret, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Det stora dejtingäventyret, Ljudbok


Väven kr
väven ingår i serien Andlig träning , som är ett slags andligt Friskis och Svettis . Där finns också rad- bandet Frälsarkransen. Väven innehåller andliga övningar för varje vecka under året. De bygger på ett mönster för mognad som finns i den stora kristna traditionen, inte minst under den odelade kyrkans tid. Vi bör lära av fäderna och anmödrarna, men till slut måste vi själva ta ansvar för våra egna liv. Råden är enkla och öppna för de olika behov som finns, och varje människa är ett unikum. Boken är en slags nutida Kristens resa .

Gå till butiken för Väven

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Väven


Tantolunden : scener ur en park kr
Tantolunden är än idag söderbornas självklara promenadstråk. Här finns lummiga vägar, kolonilotter, öppna fält för picknick och ständigt en mängd aktiviteter som pågår, från cirkus till Friskis&Svettis,; pridefestival och gökottelopp liksom ett allt intensivare parkliv i gamla Lignaområdet. Vårt behov av att leka i stadsparkens grönska tycks omättligt. I boken Tantolunden scener ur en park presenteras en lång rad scener i text och bild som visar hur landskapet i sig, liksom våra aktiviteter, utvecklats: från den ursprungliga hällmarkstallskogen och betesmarken till den anlagda promenadparken med dess söndagsutflykter, friluftsteater och musikpaviljonger.

Gå till butiken för Tantolunden : scener ur en park

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Tantolunden : scener ur en park


Det stora dejtingäventyret , E-bok kr
Kristina lever ensam i sitt radhus, påtar i trädgården och tränar på Friskis & Svettis. Även om hon fortfarande sörjer sin bortgångne man så övertalas hon av en mer utåtriktad väninna att ge sig ut i nätdejtingens snåriga djungel, och med hjälp av barnbarnet Julia skaffar hon ett konto på Träffpunkten. Kristina inser snart att dejtinglivet som 60-plussare innehåller nya typer av utmaningar och hennes möten kantas av både besvikelser, förälskelser och outhärdliga pinsamheter.Det stora dejtingäventyret är en rolig och varm roman om vanliga människor med ovanligt stora hjärtan.

Gå till butiken för Det stora dejtingäventyret , E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Helsingborg eller Det stora dejtingäventyret , E-bok

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

friskis på prisjakt.nu

friskis på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Friskis och svettis Helsingborg

Hittade ingen information på sökningen: Friskis och svettis Helsingborg
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Väla Helsingborg Weather Helsingborg Weekend Helsingborg Rock Helsingborg Skrot Helsingborg Bali Helsingborg Motell i Helsingborg Bilförmedlingen Helsingborg Borgen Helsingborg Mollberg Helsingborg Återvinning Helsingborg Leksaker Helsingborg Tatuerare Helsingborg Taxi Helsingborg Yamahacenter Helsingborg Idas Helsingborg Halmens Helsingborg Springtime Helsingborg 2009 Övernattning Helsingborg Utbildningar Helsingborg
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen