HemKartaJobbVäderNyheterBloggarMikrobloggBoendeRestaurangHotellBostadLediga lägenheterBegagnat
DäckMusikBadTuristbyråBibliotekCampingVandrarhemSkolaResaHyrbilFlygDating Bokmärk sidan
 

Tryggare och mänskligare Göteborg

Tryggare och mänskligare Göteborg. Här hittar du alla lokala sökresultat och lokal information för Tryggare och mänskligare Göteborg.

Produkter/Annonser


Vägledd meditation: Möt din inre storhet, Ljudbok kr
Nu i den nya tiden när vi människor ska leva i kärlek och harmoni, så är det dags för dig att ta fram din inre storhet. Din inre storhet kommer att föra dig framåt på din livsstig, den livsstig du redan har bestämt innan du gick ner i din mänskliga kropp. I denna meditation vägleder Camilla dig på ett mycket tryggt och säkert sätt djupt ned i ditt undermedvetna. Där kommer du att hämta kunskap om din inre storhet. Kunskapen kommer att transformera dig på alla plan, fysiskt, psykiskt och själsligt. Du kommer att få träffa din vägledare och Moder Jord och de kommer att ge dig de budskap du behöver för att komma vidare på din livsstig. Du kommer att använda ditt mediala sinne under meditationen – utan att du behöver göra något, det sköter sig självt! Under meditationen kommer mycket att ske som du inte är medveten om, så efter meditationen behöver du ta fram papper och penna och bara skriva det som kommer till dig, oavsett vilka ord och budskap som kommer, för på detta sätt får du fler budskap om din inre storhet och din livsstig. Välkommen att upptäcka din inre storhet!

Gå till butiken för Vägledd meditation: Möt din inre storhet, Ljudbok

eller sök vidare på: Böcker och blad Göteborg eller Vägledd meditation: Möt din inre storhet, Ljudbok


Morgon i Jenin, E-bok kr
Susan Abulhawa gestaltar de mänskliga aspekterna på en av vår tids mest svårbearbetade politiska konflikter och visar på varje människas behov av ett hemland, sammanhang och trygghet. Palestina 1940. Olivodlaren Yehya Abulheja lever som hans förfäder gjort före honom med sin familj i den rofyllda byn Ein Hod. Men när staten Israel utropas 1948 krossas friden i Ein Hod för all framtid och samtliga invånare tvingas bort ifrån sina fädernehem och flyttas till ett flyktingläger i Jenin. Yehya tvingas fly med sin hustru Basima och deras vuxna söner Hasan och Darweesh. Under flykten rycks Yehyas barnbarn Ismael ur sin mor Dalias famn av en judisk soldat som överlämnar gossen i gåva till sin svårt traumatiserade hustru, en överlevare från Förintelsen. Lille Ismael växer upp som David Avaram och kommer som israelisk soldat att slåss mot sin biologiska familj. I flyktinglägret i Jenin föder Hasans hustru Dalia ytterligare ett barn, dottern Amal som är bokens egentliga berättare. Amal överlever med nöd och näppe sexdagarskriget 1967 gömd i ett skyddsrum och hamnar så småningom i en flickskola i östra Jerusalem där hon får sin utbildning, för alltid skild från sin familj. När den israelisk-palestinska konflikten når sitt crescendo 1982 förlorar Amal i stort sett alla hon älskar i kriget i Libanon. Hon tvingas fly till USA och uppfostrar på egen hand sin nyfödda dotter Sara och skapar sig en egen tillvaro. När Amal, många år senare, får besök i USA av en israelisk man vid namn David, på jakt efter sin rätta identitet, knyts de lösa trådarna i väven ihop och hon väljer att återvända till Mellanöstern med sin dotter. Tillsammans upptäcker de ett splittrat hemland som kanske aldrig mer blir sig likt.

Gå till butiken för Morgon i Jenin, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Göteborg eller Morgon i Jenin, E-bok


Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund kr
Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund ingår i en serie förskolelitteratur. Omsorg är grundläggande i förskolans pedagogik och en viktig sida av alla mänskliga relationer. Den ska enligt läroplanen prägla verksamheten, och barn i förskolan ska erbjudas en trygg omsorg. Omsorg är också en viktig del i kunskapsrepertoaren hos dem som arbetar i förskolan, en kunskap som ofta förblir tyst och svår att dela och utveckla utan ett gemensamt språk fö

Gå till butiken för Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund

eller sök vidare på: Böcker och blad Göteborg eller Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund


Livselixiret, E-bok kr
Iza lider av minnesförlust och är övertygad om att något fattas henne. Simon är en nybliven skyddsängel som har förlorat allt sitt liv, sin mänsklighet och kvinnan han älskar. När han råkar höra ett samtal som inte är avsett för honom lämnar han sin trygga tillvaro och ger sig av för att rädda den enda som betyder något för honom Iza.Livselixiret är ett romantiskt fantasy-äventyr och den fristående fortsättningen på Dödskyssen.

Gå till butiken för Livselixiret, E-bok

eller sök vidare på: Böcker och blad Göteborg eller Livselixiret, E-bok


Medieetik i Europa kr
Enbart demokratin kan trygga mänsklighetens överlev­nad.Medieetik i Europa återger i översättning ett antal medieet­iska spelregler från olika länder i Europa.

Gå till butiken för Medieetik i Europa

eller sök vidare på: Böcker och blad Göteborg eller Medieetik i Europa


Modernismens spädbarn kr
"Barnets relation till sina första vårdnadsgivare utgör prototyp för alla dess senare relationer: Om denna relation inte är trygg, är relationer inte trygga. Om denna första omvärld inte är god, är omvärlden inte god.Den som tar hand om ett barn avgör på samma gång innebörden hos begreppet mänsklighet. Marit Olanders ber oss att ta denna uppgift på allvar."–Ur Helena Granströms förord.

Gå till butiken för Modernismens spädbarn

eller sök vidare på: Böcker och blad Göteborg eller Modernismens spädbarn

Powered by Kelkoo.se

Om det är en produkt du söker efter. Så kan du söka vidare efter:

tryggare på prisjakt.nu

tryggare på pricerunner.se

Webbsidor

Listning av webbsidor som handlar om Tryggare och mänskligare Göteborg

Hittade ingen information på sökningen: Tryggare och mänskligare Göteborg
Senaste inläggen från bloggenPopulära sökningar: Familjerådgivning Göteborg Studio Göteborg Ky Göteborg 031 Göteborg Boendeparkering Göteborg Klubbar i Göteborg Studentlägenheter Göteborg Oasis Göteborg Trägårn Göteborg Järnhälsan Göteborg Salsa Göteborg Göteborgs kammarsolister Paintball Göteborg Opalen Göteborg Göteborgs lokaltrafik Design Göteborg Blodomloppet Göteborg Biopalatset i Göteborg Göteborg Ultras Göteborg
Tjänsten är beta vers 4. Sverige lokalt bloggen